Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να συμμετέχετε σε ένα άθλημα που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία του τένις, του σκουός και της ρακέτας; Αν σας αρέσει το τένις, αλλά στην πιο απλή και διασκεδαστική του μορφή, τότε σίγουρα θα πάθετε κι εσείς εμμονή με το padel ή paddle tennis που λατρεύουν σε όλον τον κόσμο. Και φυσικά για τη Μαριέττα Χρουσαλά και την Ολυμπία Χοψονίδου έγινε η νέα εμμονή.

Το άθλημα του Padel Tennis παίζεται ευρέως σε όλο τον κόσμο αλλά έχει ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση και στην Ευρώπη. Ωστόσο και στην Ελλάδα υπάρχουν ήδη τα πρώτα μεγάλα club για όσους θέλουν να παίξουν. Έχει αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα, κυρίως λόγω της απλότητας αλλά και των ομοιοτήτων που παρουσιάζει με ήδη υπάρχοντα αθλήματα που χρησιμοποιούν ρακέτα.

Μέσα στον Αύγουστο, είδαμε τον νικητή του Survivor, Σάκη Κατσούλη μαζί με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και άλλους Survivors να παίζουν Padel Tennis στη Γλυφάδα και συγκεκριμένα στο Olympico Padel Club.

Μόλις χθες, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έπαιξαν το ίδιο άθλημα στον Βόλο. Οι δυο τους ανέβασαν φυσικά και στιγμιότυπα από τα παρασκήνια του αγώνα στα stories τους στο Instagram.

Τέλος, η Μαριέττα Χρουσαλά και η Oλυμπία Χοψονίδουν μπήκαν στο club με τη νέα εμμονή των Ελλήνων celebrities. Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, που είναι και μητέρα έξι παιδιών αγαπά τoν αθλητισμό και «κόλλησε» με το padel. Έτσι κάτω από τη φωτογραφία της Μαριέττας Χρουσαλά (από το Λονδίνο) έσπευσε να την ρωτήσει πότε επιστρέφει για να παίξουν και πάλι μαζί.

Οι δυο μαμάδες φαίνεται πως έχουν δοκιμάσει και στο παρελθόν τις δυνάμεις τους στο padel και τώρα ετοιμάζονται για τον επόμενο αγώνα τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ