Στην Ελλάδα βρίσκονται αυτές τις μέρες για τις καολοκαιρινές διακοπές τους η Μαριέττα Χρουσαλά και η Καλομοίρα με τις οικογένειές τους, Οι δυο κουμπάρες διασκέδασαν χθες βράδυ σε μεγάλο πάρτι που έγινε στα νότια προάστια και χόρεψαν με την ψυχή τους. Σήμερα, όμως, η Μαριέττα Χρουσαλά και η Καλομοίρα πόζαραν με τα μαγιό τους και εντυπωσίασαν.

Οι δυο φίλες που γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια επισφράγισαν τη φιλία του με μια κουμπαριά, όταν η Μαριέττα Χρουσαλά μαζί με τον Δημήτρη Γιαννέτο βάφτισαν την κόρη της Καλομοίρας. Η μικρή Αναστασία είναι άλλωστε η αδυναμία τους και δεν το κρύβουν.

Και μπορεί οι δυο φίλες να μην συναντιώνται συχνά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και της απόστασης που τις χωρίζει, αλλά έχουν διαρκή επικοινωνία.

Τώρα λοιπόν, που η Καλομοίρα ήρθε με την οικογένειά της από την Αμερική για τις διακοπές της, δεν θα μπορούσαν να μην συναντηθούν. Οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens και απόλαυσαν τον ήλιο και τις βουτιές τους. Η Καλομοίρα και η Μαριέττα Χρουσαλά πόζαραν μάλιστα και με τα μαγιό τους.

Στην ανάρτησή της μάλιστα με την κουμπάρα της, Μαριέττα Χρουσαλά, η Καλομοίρα μίλησε με λόγια αγάπης και αναφέρθηκε στη δυνατή τους φιλία.

Η φωτογραφία της Καλομοίρας στο Instagram:

Το προηγούμενο βράδυ η Καλομοίρα και η Μαριέττα Χρουσαλά διασακέδασαν με φίλους τους σε ένα μεγάλο πάρτι. Στην παρέ ατους ήταν η Σοφία Καρβέλα, ενώ η Celia Kritharioti ανέβασε στα social media video με τον ξέφρενο χορό τους.

Και ο χορός της Μαριέττας Χρουσαλά με την Καλομοίρα:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ