Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν καλεσμένη την Παρασκευή η Καλομοίρα. Η τραγουδίστρια συμμετέχει πλέον στο J2US. Η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της ετοίμασαν για την αγαπημένη τραγουδίστρια ένα μίνι αφιέρωμα. Στο πλαίσιο της εκπομπής μίλησαν φίλοι, συνεργάτες αλλά και συγγενείς της. Μάλιστα είδαμε να μιλούν για τη σταρ η Μαριέττα Χρουσαλά αλλά και ο Δημήτρης Γιαννέτος.

«Είσαι ένα φωτεινό πλάσμα»

Από το αφιέρωμα δεν θα μπορούσε να λείπει η Μαριέττα Χρουσαλά. Η επιχειρηματίας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Καλομοίρα: «Είσαι ένα φωτεινό πλάσμα, που σκορπάς γύρω σου θετική ενέργεια. Είσαι μαμά, νοικοκυρά, καλή σύζυγος. Και από την άλλη μέσα σε λίγες ώρες μεταμορφώνεσαι σε εκπληκτική performer. Είσαι πάντα χαμογελαστή. Η αλήθεια είναι πως δεν σε έχω δει ποτέ στεναχωρημένη. Και έχεις καταπληκτικό χιούμορ, μαζί με τον άντρα σου. Μπορούν να σε ρίξουν κάτω από τα γέλια. Και είναι τόσο ταιριαστή με τον σύζυγό της. Είναι μια εκπληκτική οικογένεια. Ξεκινήσαμε σαν φίλες και καταλήξαμε οικογένεια. Εύχομαι να πραγματοποιήσεις κάθε επιθυμία και στόχο».

«Μου άλλαξε τον χαρακτήρα, με έκανε καλύτερο άνθρωπο»

Λίγο αργότερα μίλησε για τη σταρ και ο celebrity hair stylist, Δημήτρης Γιαννέτος. Ο ίδιος άλλωστε επιμελήθηκε και την αλλαγή στο hair look της.

Είναι και κουμπάροι με την Καλομοίρα αφού ο Δημήτρης Γιαννέτος βάφτισε την κόρη της Αναστασία μαζί με τη Μαριέττα Χρουσαλά. «Να πως πως η Καλομοίρα είναι ο άνθρωπος με ξεσήκωσε να μετακομίσω στην Αμερική. Μου το είπε μετά τη Εurovision. Της το χρωστάω. Μου άλλαξε τον χαρακτήρα, με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Και το εννοώ αυτό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ