Η Μαριέττα Χρουσαλά μαζί με τον σύζυγό της, Λέων Πατίτσα και τα τρία παιδιά τους έχουν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές τους και απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στα νησιά του Αιγαίου. Αυτές τις μέρες, η οικογένεια βρίσκεται με το σκάφος της στη Μήλο, όπου απολαμβάνουν το κυκλαδίτικο τοπίο και τις υπέροχες παραλίες του πιο νοτιοδυτικού νησιού των Κυκλάδων.

Η Μαριέττα, ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τους followers της φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέπτονται και την εντυπωσιάζουν για την ομορφιά τους. Κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών της, όπως προκύπτει μέσα από τις αναρτήσεις της, η σχεδιάστρια σανδαλιών κάνει καθημερινά τις βουτιές της στη θάλασσα, sup και καταδύσεις.

Το σίγουρο είναι πώς η Μαριέττα Χρουσαλά διαθέτει ένα καλίγραμμο κορμί, που θα ζήλευαν ακόμα και γυναίκες αρκετά μικρότερές της, το οποίο σίγουρα δεν μαρτυρά ότι έχει περάσει τρεις εγκυμοσύνες.

Ο Λέων Πατίτσας, από την άλλη, έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μόνο δύο φωτογραφίες από την απόδρασή τους στη Μήλο. Σ’ αυτές κάνει sup και θαλάσσια σπορ μαζί με τα παιδιά τους.

Φωτογραφίες: Instagram/mariettachrousala – leonpat7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ