Η Μαριάνθη Κάσδαγλη ήταν την Τετάρτη καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για τη διαδικτυακή απάτη που βίωσε και που της προκάλεσε οικονομική ζημιά.

Η Μριάνθη Κάσδαγλη είπε: «Βγαίνοντας από το Survivor, στην περίοδο του κορονοϊού, έμενα μόνη μου σε ένα ένα διαμέρισμα για δέκα μέρες για να τελειώσω την καραντίνα και έπεσα θύμα χάκερ. Έχασα όλα μου τα χρήματα, τα προσωπικά δεδουλευμένα και τα κέρδη και τις απολαβές από το τηλεπαιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προσδιορίσει ποτέ δημόσια το ποσό καθότι είναι κάτι προσωπικό, εμού και του δικηγόρου μου που το γνωρίζει μόνο, αλλά σίγουρα δεν μιλάμε για λίγα χρήματα. Είναι ένα άσχημο γεγονός, ένα ατυχές συμβάν αλλά, αν χάνεις τα χρήματα σου, δεν χάνεις τίποτα. Χάνεις άμα χάσεις τον εαυτό σου. Όσο έχω τον εαυτό, και την υγεία μου και έχω δύναμη, όλα τα φτιάχνω και όλα γίνονται».

«Μετά από δυο – τρία χρόνια περιμένω από μήνα σε μήνα να γίνει το δικαστήριο, αν και δεν θα έλεγα πως έχει βρεθεί ο ένοχος. Δεν έδωσα ποτέ κάποιον δικό μου λογαριασμό και ακόμα αναρωτιέμαι πως συνέβη αυτό. Έλαβα ένα μήνυμα αλλά ποτέ δεν προχώρησα σε κίνηση να δώσω προσωπικούς μου κωδικούς. Δεν γνωρίζω πως συνέβη και περιμένουμε να βγει το αποτέλεσμα μέσα από το δικαστήριο».

Δείτε το βίντεο;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ