Η Μαριάντα Πιερίδη βρέθηκε καλεσμένη στην πρεμιέρα της Ελένης Τσολάκη και αποκάλυψε ότι επιστρέφει με εκπομπή το Σαββατοκύριακο χωρίς να λέει με ποιους άλλους θα είναι μαζί.

Η Τραγουδίστρια συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «Η καλοκαιρινή εμπειρία ήταν μια αξιοπρεπέστατη προσπάθεια και δεν βάζω τελεία, βάζω κόμμα γιατί θα υπάρξει συνέχεια. Ο κύβος ερρίφθη, θα μιλήσω για εμένα. Θα είμαστε πολύ σύντομα στο πιο ανοιχτό κανάλι το Σαββατοκύριακο. Παρέα θα είμαστε, περίπου όπως ήμασταν το καλοκαίρι, με την ίδια διάθεση, ομαδικότητα και ενθουσιασμό. Είμαι πολύ χαρούμενη με αυτήν την εξέλιξη.

Η μεγαλύτερη δυσκολία που είχα να αντιμετωπίσω ήταν η επικαιρότητα. Δεν ήθελα να εκτεθώ και να εκθέσω κάποιον, ερχόμουν στο κανάλι από τις 5:30 για να μάθω τα νέα. Στην ψυχαγωγία ήταν πολύ πιο οικεία τα πράγματα».

Για την προσωπική της ζωή

«Πάντα μου αρέσει να μιλάω και να λέω τα πράγματα που συμβαίνουν στην προσωπική μου ζωή. Μου αρέσει να έχω ανθρώπους δίπλα μου να με στηρίζουν, ή να μου πουν ότι είμαι λάθος. Βρέθηκα ξαφνικά να δέχομαι μια καταιγίδα μηνυμάτων, χιλιάδες μηνύματα από γυναίκες που μου έλεγαν τι τους είχε συμβεί και έλεγα ότι δεν είναι δυνατόν.

Είμαι πολύ καλά και ο μικρός είναι πολύ καλύτερα από όλους μας και αυτό είναι το μόνο που με νοιάζει. Δεν χαλάω τη σχέση μου γενικά με κανέναν. Μου αρέσει τη σταθερότητα. Το περίμενα όλο αυτό που έγινε με τις κάμερες, αλλά δεν ασχολήθηκα».

Διαβάστε επίσης: Μαριάντα Πιερίδη: «Αφήστε με λίγο στην ησυχία μου. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για τα προσωπικά μου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ