Καλεσμένη στο The 2Night Show ήταν η Μαριάννα Τουμασάτου το βράδυ της Δευτέρας. Η αγαπημένη ηθοποιός που υποδύεται φέτος τη ζάμπλουτη Μελίνα στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδόπουλος» μίλησε για τη νέα της δουλειά αλλά και για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία αλλά και την εμπειρία της στην παρουσίαση. «Η φωτογραφία της ζωής σου ήταν μια συγκινητική εκπομπή. Είχε κόψει πολύ κλάμα. γιατί θα είχα εκτεθεί ανεπανόρθωτα… Ήθελα να σταματήσω τη συγκίνηση. Ήταν αληθινές ιστορίες. Ήταν άνθρωποι που έλεγαν πράγματα όχι απαραίτητα στενάχωρα, δεν δακρύζεις μόνο, δεν κλαις μόνο από πίκρα,. Αλλά και από χαρά, εκτίμηση. Στη διαδρομή του άλλου. Πως έπεσε και πώς σηκώθηκε ξανά…».

Επίσης η Μαριάννα Τουμασάτου τόνισε πως δεν είναι από τους συναδέλφους της που θα ήθελαν σώνει και ντε να πεθάνει στο σανίδι. «Οι ηθοποιοί συνήθως θέλουν να ζουν να παίζουν εγώ θα προτιμούσα να είμαι στο σπιτάκι μου να ξεκουραστώ» είπε.

Αναφέρθηκε ακόμη και στην οικογένειά της που τη στήριξαν όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική. «Δεν είχαν σχέση με την ηθοποιία οι γονείς μου. Η μαμά έχει μία καλλιτεχνική σχέση αλλά αγαπούσαν τα παιδιά τους και ήταν αρωγοί στις επιθυμίες τους».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ