Η πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model Μαριάννα Παινέση με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Προκόπη Ζορμπά ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον περασμένο Ιούνιο.

Το μοντέλο συστήθηκε στο ευρύτερο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο reality μόδας όπου κατάφερε να ξεχωρίσει και να φτάσει στον τελικό κατακτώντας την τρίτη θέση.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ήδη ένα παιδί, μια κόρη την οποία βάφτισαν την ημέρα του γάμου τους. Μερικές αδημοσίευτες φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα της προσωπικής τους χαράς αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους η Μαριάννα Παινέση.

Τρία ενσταντανέ από την ώρα που ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας κρατώντας από το χέρι τον αγαπημένο της, όταν ο κουμπάρος τους άλλαζε τα στέφανα, αλλά και καθώς οι καλεσμένοι τους πετούσαν το ρύζι άφθονο καθώς έβγαιναν από την εκκλησία.

Θυμίζουμε ότι τότε ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν και οι πρώην συμπαίκτριες της Μαριάννας Παινέση από τον GNTM, η Ξανθή Τζερεφού και η Ειρήνη Στεριανού.

Το νυφικό που είχε επιλέξει η Μαριάννα Παινέση είχε ιδιαίτερες λεπτομέρειες στον λαιμό και μεγάλη ουρά, ενώ έκανε ένα αέρινο κυματιστό χτένισμα αλλά και ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ που την έκαναν να λάμπει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ