Το χιόνι που έπεφτε πυκνό όλη τη Δευτέρα σε κάποιους έφερε προβλήματα και σε κάποιους έμπνευση. Η δυο πρώην survivors, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Καρολίνα Καλύβα απέδειξαν ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν σε οποιαδήποτε συνθήκη. Πρώην συμπαίκτριες, καλές φίλες και με πάθος για τη γυμναστική, τα δυο κορίτσια έχουν πολλά να τους ενώνουν. Σε αυτά μπορεί κανείς πλέον να προσθέσει και λίγη τρελή διάθεση. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Καρολίνα Καλύβα αψήφησαν το κρύο και βγήκαν με τα εσώρουχα, σκουφιά και αθλητικά παπούτσια στην ταράτσα για να κάνουν γυμναστική.

«Όσο ατρόμητες κι αν είμαστε, πραγματικά το δαγκώσαμε!», σχολίασε η Καρολίνα Καλύβα δημοσιεύοντας το βίντεο τους. Σε αυτό τα δυο κορίτσια πέφτουν πάνω στο στρώμα κάνοντας γυμναστική, ενώ τις περιβάλλουν νιφάδες. Στο τέλος του βίντεο εγκαταλείπουν τρέχοντας την ταράτσα καθώς τυλίγονται με μπουρνούζια.

Πριν λίγες ημέρες, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον αγαπημένο της Σάκη Κατσούλη είχαν ταξιδέψει μέχρι το Καικματσαλάν για να απολαύσουν το χιόνι. Το ζευγάρι είχε αφήσει για λίγο τις υποχρεώσεις του στην Αθήνα και είχε ταξιδέψει ως το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας – Καϊμάκτσαλαν. Αυτή ήταν μάλιστα η πρώτη απόπειρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο σκι. Οι δυο τους πάντως έδειξαν να χαίρονται πολύ και τόσο ο Σάκης Κατσούλης,, όσο και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μοιράστηκαν στιγμές από την απόδρασή τους στα social media.

Πρόσφατα, μάλιστα σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Σάκης Κατσούλης αποκάλυψε πως σκέφτεται εδώ και καιρό την πρόταση γάμου στη σύντροφό του, αλλά ακόμη δεν έχει κάνει το επόμενο βήμα. «Την πρόταση την περιμένουν όλοι από την ημέρα του τελικού του Survivor. Την πρόταση θα πρέπει να την σκεφτώ εγώ για να την κάνω, όχι να μου την πείτε εσείς. Δεν την έχω σκεφτεί ακόμα. Μου τη βάλατε στο μυαλό όμως. Από την ημέρα του τελικού ακούω για μια πρόταση», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ