Γυναίκες που αποτελούν παράδειγμα βραβεύτηκαν χθες στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο, μεταξύ αυτών και η Μαρία Τζομπανάκη.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Kατερίνα» και ανέφερε: «Είναι μία εκδήλωση που τιμά τις γυναίκες για το σύνολο των προσπαθειών που έχουν κάνει στη ζωή τους, για τον τρόπο που βημάτισαν στη ζωή τους. Εγώ θεωρώ το μεγαλύτερο επίτευγμά μου την ανατροφή του γιου μου που είναι σήμερα αυτός που είναι και θεωρώ πως έχω παίξει έναν μικρό ρόλο σε αυτό».

«Όπως η αγάπη μου για την Κρήτη και τον πολιτισμό της που είμαι συνδεδεμένη αμετάκλητα από τότε που άρχισα να καταλαβαίνω τι σημαίνει να είσαι Κρητικός. Που δεν είναι μόνο διασκέδαση στους χορούς και τους γάμους αλλά είναι και το πώς θα καταφέρουμε να μεταφέρουμε τον πολιτισμό μας».

«Οι Κρήτες πάντα μου δείχνουν τόση αγάπη και ντρέπομαι γιατί θέλω να δώσω πιο πολλά στον τόπο μου».

«Αισθάνομαι ότι έχω κάνει πολύ λίγα για να το παίρνω αυτό και πρέπει να κάνω περισσότερα» ανέφερε η Μαρία Τζομπανάκη.

Για τον «Σασμό» και το επικείμενο φινάλε της σειράς, είπε: «Ο Σασμός είναι η οικογένειά μου τρία χρόνια, έχουμε δεθεί με τους συναδέλφους, με τους σκηνοθέτες, τα συνεργεία, το κανάλι. Σκεφτόμαστε όλοι ότι θα λείψει ο ένας στον άλλον».

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Τζομπανάκη: Η φωτογραφία με τον Βασίλη Μπισμπίκη για το τέλος της συνεργασίας τους

Βασίλης Μπισμπίκης: Για φαγητό και χορό μαζί με τους ηθοποιούς του «Σασμού»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ