Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σπύρου Πετρουλάκη με τον τίτλο «Αυγή: Το χαμένο τετράδιο» (εκδόσεις Μίνωας) στο Gazarte βρέθηκε πλήθος κόσμου. Όπως ήταν λογικό παρόντες ήταν και ηθοποιοί από τη σειρά «Σασμός», αφού ο Σπύρος Πετρουλάκης είναι ο συγγραφέας του ομότιτλου βιβλίου. Εκεί βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Ηappy Day.

Η δημοσιογράφος Μένια Κούκου, μάλιστα μίλησε με τη Μαρία Τζομπανάκη και τη ρώτησε για τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει ότι χώρισαν ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου με την Έλενα Μαυρίδου και τον Γιάννη Νταλιάνη, αντίστοιχα.

Η Μαρία Τζομπανάκη με τον συγγραφέα του Σασμού Πετρουλάκη.

«Είναι οικογένειες πίσω από αυτούς τους χωρισμούς»

Η Μαρία Τζομπανάκη θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους; «Θα σας πω. Θέλω να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Όχι μόνο εσείς που κάνετε τις ερωτήσεις γιατί αναγκάζεστε… γιατί είναι η δουλειά σας να γράφετε για τα νέα αυτού του τύπου που αφορούν τις προσωπικότητες που είναι στην τηλεόραση και γενικά του δημόσιου βίου. Είναι οικογένειες πίσω από αυτούς τους χωρισμούς. Παιδιά, άνδρες και γυναίκες που έχουν χτίσει όνειρα και για τους δικούς τους λόγους τα αναθεωρούν. Εγώ έχω να πω ότι οι συνάδελφοί μου είναι μέλη της οικογένειάς μου και θα κάνω ό, τι μπορώ από τη δική μου πλευρά για να προστατευτούν. Κάντε το κι εσείς… Είναι πολύ σπουδαίο αν το καταφέρουν αυτό οι δημοσιογράφοι να ξεχωρίζουν. Υπάρχουν παιδιά…».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Λάλος – Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Ζευγάρι και στη ζωή; Τι ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή;

Ποιοι διάσημοι Έλληνες ηθοποιοί που χώρισαν πρόσφατα είναι ζευγάρι;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ