Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσου» και αναφέρθηκε στον «Σασμό», στον εγγονό της αλλά και στη συνεργασία της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Συγκεκριμένα για τον «Σασμό» και για τον Βασίλη Μπισμπίκη ανέφερε ότι: «Στον “Σασμό” είμαστε μια αγκαλιά για αυτό κάνουμε επιτυχία. Η αγκαλιά και η αγάπη πάντα ξεπερνάει τα εμπόδια. Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι καταπληκτικό παιδί, είναι καλό παιδί αυτός. Είναι πολύ ωραία η συνεργασία μας, είναι εκεί ακούραστος, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πολύ καλός».

Για τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη αλλά και για τον εγγονό της, ανέφερε ότι: «Μικρή μου άρεσε ο ρόλος της κόρης και της αδερφής γιατί έχω καταπληκτικά αδέρφια και υπέροχους γονείς. Καταλήγω στον Αχιλλέα μας, γιατί είναι ένα συναίσθημα που διπλασίασε το συναίσθημα που είχα και έχω με τον γιο μου. Όλες οι μητέρες ξέρετε ότι μεγαλώνουν τα παιδιά μας και μεγαλώνει και η αγάπη μας. Δεν λιγοστεύει ποτέ.

Τώρα ήρθε και αυτό το πλάσμα, πολλαπλασιάστηκε η αγάπη και είμαι με το κεφάλι έξω μέσα σε ένα σύννεφο χαράς και αγάπης. Μου αρέσει να με λένε γιαγιά. Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες να το ζήσουν. Είμαι παιχνιδιάρα γιαγιά. Ο Ορφέας μου είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος που πάντα θα μου προκαλεί πολύ βαθιά εκτίμηση, εκτός από την αγάπη που έχω. Αυτό που βλέπετε είναι η χαρά που έχω για τη ζωή. Χαίρομαι που ζω και αυτό αντανακλάτε προς τα έξω και είναι το καλύτερο λίφτινγκ, φωτισμός. Η χαρά και η αγάπη. Δεν μου αρέσουν οι υπερβολικές αισθητικές επεμβάσεις. Δεν χρειάζεται για μια ρυτίδα να χαλάσεις τη φυσική σου ομορφιά».

Διαβάστε επίσης: Μαρία Τζομπανάκη: Γιορτάζει την 7η επέτειο του γάμου της με τον Γιάννη Βάλβη με μια σειρά φωτογραφιών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ