Η Μαρία Σολωμού έχει έναν 17χρονο γιο από τον Μάριο Αθανασίου. Στην εκπομπή «Μαμά-δες» εξομολογήθηκε τον απίστευτο τρόπο από τον οποίο γνώριζε ότι το παιδί που κυοφορεί θα είναι αγόρι, χωρίς να γνωρίζει το φύλο του μωρού. Επιπλέον, η ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε ότι εκείνη την περίοδο οι αλλεργίες από τις οποίες ταλαιπωρείται είχαν φουντώσει τόσο που κοιμόταν με την ένερση κορτιζόνης δίπλα στο κρεβάτι της.

«Στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης μου κατάλαβα πως κυοφορώ αγόρι και το κατάλαβα επειδή είχε τη στάση του μπαμπά μου στον ύπνο, όχι επειδή ήξερα το φύλο. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα στην εγκυμοσύνη μου. Κοιμόμουν με την ένεση κορτιζόνης δίπλα μου γιατί ήμουν αλλεργική φουλ. Η εγκυμοσύνη τις αλλεργίες ή τις εξαλείφει ή τις φουντώνει. Μάντεψε… Ο γυναικολόγος μού είπε ότι στις αλλεργίες κοιτάμε πρώτα τη μάνα – δηλαδή αν χρειαστεί να κάνεις κορτιζόνη θα την κάνεις- και μετά θα κοιτάξουμε το παιδί», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι την περίοδο της εγκυμοσύνης της οι ορμόνες «έκαναν πάρτι» και περιέγραψε ένα χαρακτηριστικό τηλεφώνημα στον Μάριο Αθανασίου.

«Η εγκυμοσύνη δεν είναι μια κανονική συνθήκη. Οι άντρες δεν μπορούν να καταλάβουν την γυναίκα όταν είναι έγκυος, δεν μπορούν να καταλάβουν τι πάει να πει ορμόνη. Έχω κάνει τα αμίμητα στον Μάριο, τον έχω πάρει στο γύρισμα κλαίγοντας με λυγμούς γιατί άνοιξα το ψυγείο και ήταν μέσα ένα μικρό ταπεράκι και το λυπήθηκα που ήταν μόνο του. Μετά ήταν τόση η χαρά μου που σταμάτησαν οι άλλεργίες», σημείωσε η Μαρία Σολωμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ