Η Μαρία Σολωμού απάντησε στις δηλώσεις που είχε κάνει πρόσφατα ο Mente Fuerte για τη σχέση τους και μίλησε και για το Fame Story.

Ο Mente Fuerte ανέφερε στην Κατερίνα Ζαρίφη ότι: «Εγώ στο κορίτσι μου είμαι λίγο πιο συντηρητικός, τη θέλω λίγο πιο… ντυμένη για αρχή. Είμαι ζηλιάρης, τρελός, κανονικός. Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα δύσκολα εμπιστευόμαστε, είτε σε φιλική είτε σε ερωτική σχέση. Είμαστε φίλοι. Όλοι είμαστε φίλοι. Είμαστε φίλοι όλοι».

Η Μαρία Σολωμού σε δηλώσεις που έκανε ανέφερε αρχικά για τον Γιάννη Στεφανίδη ότι: «Δεν έγινα έξαλλη με τον Γιάννη, σχεδόν τους παρακαλάω να δουλέψουν. Δεν με έχετε δει έξαλλη. Του έδωσα το δικαίωμα να μην ξανά έρθει στο μάθημά μου. Είναι αρκετά κλειστός και θα καταλάβει τι εννοούσα».

Για τον Mente Fuerte ανέφερε ότι: «Το κορίτσι του να ντυθεί λοιπόν. Δεν θέλω να σχολιάσω τις ζήλιες που ανέφερε. Έχουμε μια σχέση και αυτή είναι φιλική. Ας μείνουμε σε αυτά που είπε ότι είμαστε φίλοι. Τώρα τι ζηλεύει και πώς το θέλει το κορίτσι του θα μας το πει το κορίτσι του κάποια στιγμή σε κάποια άλλη ζωή»

Επιπλέον, δεν ήθελε να σχολιάσει κάτι για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Διαβάστε επίσης: Mente Fuerte: «Με εκνευρίζει η δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση μου με τη Μαρία Σολωμού»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ