Η Μαρία Μενούνος έχει μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας της, με τον καρκίνο στο πάγκρεας και όπως είχε πει, διαγνώστηκε με αυτόν, τον περασμένο Ιανουάριο. Το καλοκαίρι μίλησε για το πώς οι γιατροί αγνόησαν τον όγκο της, ενώ ετοιμαζόταν να υποδεχτεί το πρώτο της παιδί.

Σήμερα, μετά από αυτή την περιπέτεια που πέρασε, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως τώρα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Μενούνος ανέφερε ότι: «Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι μερικά καλά νέα για το ταξίδι υγείας μου! Νωρίτερα, ο γιατρός αφαίρεσε χειρουργικά τον όγκο μου στο πάγκρεας μαζί με τη σπλήνα και τους 17 λεμφαδένες μου. Προς τιμήν του μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Παγκρέατος, θα ήθελα πολύ να το μοιραστώ με όλους σας καθώς είμαι για πάντα ευγνώμων για την επιτυχημένη επέμβαση που έκανε και τη μεγάλη φροντίδα που μου έδωσε στο UCLA. Παρά τις συνθήκες, γελάσαμε πολύ μοιραζόμενοι τις κοινές μας ρίζες από τη Βοστώνη. Ευχαριστώ γιατρέ μου!

Το βίντεο δείχνει ότι κάνουμε τις καθημερινές μας βόλτες στο UCLA μετά το χειρουργείο μου. Είχε τραυματίσει το πόδι του την ίδια μέρα που μπήκα για την μαγνητική τομογραφία για να επιβεβαιώσει τον όγκο στο πάγκρεας μου. Έκλαψε μαζί μου εκείνο το βράδυ. Έχουμε περάσει πολλά μαζί και είμαι ευγνώμων που πίεσε όλους να βιαστούν και να μου κάνουν βιοψίες και χειρουργικές επεμβάσεις. Με τον όγκο να διπλασιάζεται σε μέγεθος σε λιγότερο από δύο μήνες, κυριολεκτικά μου έσωσε τη ζωή. Ω, και εδώ είναι τα καλά νέα. Ήθελα να μοιραστώ, η πρόσφατη σάρωση PET είναι καθαρή και είμαι πολύ ευγνώμων στον Θεό και στον Άγιο Νεκτάριο που είμαι ασφαλής»!

Διαβάστε επίσης: Μαρία Μενούνος: Ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη και μας δείχνει τα σημάδια της εγχείρησής της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ