Η Μαρία Μενούνος μοιράστηκε με τους followers της ένα βίντεο στο Instagram τη στιγμή που είχε ανακοινώσει στον Κέβιν Αντεργκάρο ότι θα γίνουν γονείς πριν από έναν χρόνο.

Η Μαρία Μενούνος ζει τις πιο όμορφες στιγμές μετά την γέννηση της κόρη της. Η παρουσιάστρια απέκτησε το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας στις αρχές του καλοκαιριού και μαζί με τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η παρουσιάστρια ανήρτησε ένα συγκινητικό βίντεο που δείχνει να μπαίνει στο γυμναστήριο για τον σύζυγό της και να του πει πως θα αποκτήσουν παιδί: «Σαν σήμερα, πριν από έναν χρόνο, εισέβαλα στο γυμναστήριο για να πω στον Κέβιν κάτι που περίμενα σχεδόν μια δεκαετία για να του το πω. “Είμαστε έγκυος!” (Η αντίδρασή του μου θυμίζει πόσο σοκαρισμένη ήμουν όταν μου έκανε πρόταση γάμου στο Howard stern . Αν το παρακολουθήσετε θα δείτε).

Τόσες πολλές προσπάθειες εγώ η ίδια, ελπίζοντας να μείνω έγκυος χωρίς επιτυχία, και στη συνέχεια η μακρά διαδικασία της παρένθετης μητέρας, το έκαναν αυτό σχεδόν απίστευτο! Εκείνη την εποχή είχαμε εμφυτεύσει δύο έμβρυα ελπίζοντας για δίδυμα, αλλά ο θεός είχε άλλα σχέδια. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για την παρένθετη μητέρα μας και την οικογένειά της για αυτό το απίστευτο δώρο. Η Αθηνά είναι η μεγαλύτερη ευλογία μας».

Διαβάστε επίσης: Μαρία Μενούνος: Η νέα τρυφερή φωτογραφία με τον Κέβιν Αντεργκάρο και την κόρη τους – «Ποτέ δεν έχω νιώσει τόση χαρά στη ζωή μου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ