Αέρας ανανέωσης για τη Μαρία Μενούνος που έκανε μια αλλαγή στα μαλλιά της. Η διάσημη παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια μικρή αλλαγή στο look και την εμφάνισή της και φυσικά αφέθηκε στα χέρια του γνωστού Έλληνα hairstylist, Δημήτρη Γιαννέτου. Οι δυο τους άλλωστε πέρα από καλοί φίλοι είναι και συνεργάτες, μιας και ο Δημήτρης Γιαννέτος τη χτενίζει σε κάθε μεγάλο event που η Μαρία Μενούνος καλέιται να δώσει το «παρών».

Αυτήν τη φορά, ωστόσο, η Μαρία Μενούνος δεν ήθελε να κάνει μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. Αυτό που ήθελε ήταν να τοους δώσει λίγο φως και να αλλάξει το look της και τη διάθεσή της. Έτσι κι έγινε προσθέτοντας στην υπάρχουσα βάση της μερικά «παιχνιδιάρικα» highlights που την έκαναν να δείχνει λίγο πιο ξανθιά.

Η Μαρία Μενούνος, μάλιστα, μοιράστηκε με χαρά εικόνες από την αλλαγή στα μαλλιά της, μέσα από τα social media και έγραψε χαρακτηριστικά: «Νέα μαλλιά; Ήθελα να προσθέσω μερικά χαρούμενα highlights και να γίνω λίγο πιο ξανθιά αυτήν τη φορά. Ο Δημήτρης Γιαννέτος το απογείωσε. Ποια είναι η γνώμη σας;».

Ποιες άλλες celebrities εμπιστεύονται τον Δημήτρη Γιαννέτο;

Αξίζει να αναφέρουμε πάντως πως εκτός από τη Μαρία μενούνος που εμπιστεύεται την αλλαγή στα μαλλιά της στον Δημήτρη Γιαννέτο, υπάρχουν πολλές ακόμη διάσημες κυρίες της διεθνούς showbiz που αφήνονται στα έμπειρα χέρια του.

Ο hair expert έχει καταφέρει πλέον να κάνει πολλές σημαντικές συνεργασίες. με διάσημες σταρ, όπως η Μπρίντεϊ Σπίαρς, η Καμίλα Καμπέλο, η Σίντι Κρόφορντ και η Κέιτι Πέρι.

Τέλος, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος σε συνέντευξή του στο myextension.gr, στο Λος Άντζελες έχει μετακομίσει τα τελευταία εννιά χρόνια: «Τον πρώτο χρόνο πηγαινοερχόμουν στη Νέα Υόρκη λόγω του συμβολαίου που είχα με την L’Oréal στην Ελλάδα. Την ώρα που περίμενα την πράσινη κάρτα γνώρισα την Μαρία Μενούνος κάνοντάς της το μακιγιάζ και τα μαλλιά της. Μου έκανε την πρόταση να πάω στην Αμερική και παρόλο που δεν το πίστευα, μετά από δύο μήνες με κάλεσε για μια φωτογράφιση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ