Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» προβλήθηκε για πρώτη φορά τις σεζόν 1998 – 2000 στον ΑΝΤ1. Μέχρι σήμερα οι ατάκες του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού και της Ελένης Βλαχάκη εξακολουθούν να κρατούν συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τις συχνές επαναλήψεις, με τις τηλεθεάσεις που σημειώνει η σειρά, 21 χρόνια μετά το τέλος της, να είναι αξιοπρόσεκτες. Μάλιστα, στα social media κυκλοφορούν συνέχεια memes που περιγράφουν διάφορες καταστάσεις, χρησιμοποιώντας φωτογραφίες και βίντεο από την θρυλική σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά.

Το απόγευμα της Πέμπτης, κάνοντας ένα scroll down στο Instagram, πέσαμε πάνω σε μία ανάρτηση που μας συγκίνησε, καθώς είδαμε δύο από τους πρωταγωνιστές της σειράς να ποζάρουν ξανά μαζί, μετά από πολύ καιρό. Ο «Μάνθος» και η «Πέγκυ» ξανασυναντήθηκαν και η χαρά τους ήταν απερίγαπτη. Η Μαρία Λεκάκη και ο Βασίλης Κούκουρας, λοιπόν, έβαγαλαν μία τρυφερή selfie, την οποία μοιράστηκε η αγαπημένη ηθοποιός με τους διαδικτυακούς της φίλους, γράφοντας στη λεζάντα που την συνόδευε: «Ξανά μαζί!».

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes ήταν χιλιάδες μέσα σε λίγα λεπτά, όπως και τα σχόλια από τους θαυμαστές των δύο ηθοποιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ