Η Μαρία Κορινθίου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και στη Σίσσυ Χρηστίδου και μίλησε για τον ρόλο που έχει αναλάβει φέτος στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Δεν ήθελα να είμαι στο κομμάτι της ενημέρωσης. Δεν συμφωνήθηκε εξαρχής προσπαθούσαμε να βρούμε μια φόρμουλα. Καλώς ή κακώς και εγώ μπήκα εμβόλιμα σε μια ήδη υπάρχουσα εκπομπή, μια δομημένη εκπομπή που είχε ήδη ξεκινήσει. Όλο το πρώτο κομμάτι ειδικά είναι ενημερωτικό.

Ήθελα μπαίνοντας εμβόλιμη μέσα να μην αναλωθώ σε πράγματα που δεν είμαι εγώ, που ίσως δεν με αντιπροσωπεύουν. Όχι για να μη πάρω θέση σε τέτοια σοβαρά θέματα. Δεν είμαι δημοσιογράφος, ούτε έχω την «ανασφάλεια» να βγω και να δείξω και να αποδείξω αν έχω λόγο να μιλήσω, αν έχω λόγο να πάρω θέση, να αποδείξω ότι μπορώ να σταθώ σε μια συζήτηση. Δεν είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω και να ακολουθήσω. Δεν είμαι δημοσιογράφος για να το στηρίξω. Για αυτό συνεννοηθήκαμε να βγαίνω στο δεύτερο κομμάτι» τόνισε η Μαρία Κορινθίου.

«Δεν μίλησα με τη Δούκισσα Νομικού. Ο μόνος άνθρωπος με τον οποίον μίλησα ήσουν… εσύ (Σίσσυ Χρηστίδου). Έστειλα μήνυμα στη Δούκισσα αφού ξεκίνησα στο Πρωινό. Είναι ένα πλάσμα που την εκτιμώ πολύ και τη γνωρίζω μέσα από τον χώρο. Όφειλα ότι έπρεπε να της στείλω ένα μήνυμα και όλα καλά» αποκάλυψε επίσης η ηθοποιός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ