Στο επεισόδιο Cash or Trash της Τετάρτης 22/11 πήγε η ηθοποιός, Μαρία Κωνσταντάρου για να λάβει την καλύτερη δυνατή προσφορά για το προϊόν που παρουσίασε.

Την αγαπημένη ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου, Μαρία Κωνσταντάρου έχει την τιμή να υποδεχθεί η Δέσποινα Μοιραράκη στο δωμάτιο εκτίμησης. Με τον χαρακτηριστικό της αέρα, η Μαρία Κωνσταντάρου φέρνει ένα αντικείμενο από τη συλλογή των γονιών της, ελπίζοντας να βρει μια καλή τύχη στα χέρια ενός από τους συλλέκτες- αγοραστές του Cash Or Trash.

Το αντικείμενo της ηθοποιού μετατρέπει το δωμάτιο των αγοραστών σε δωμάτιο ανακτόρου και η ίδια η Μαρία μαγεύει τους αγοραστές με την προσωπικότητά της. Παρουσίασε έναν καθρέπτη που είχε στην κατοχή της από το 1927 και όπως ανέφερε είχε γίνει δημοπρασία από το βασιλικό παλάτι.

Τότε η βασιλική οικογένεια είχε εξοριστεί και είχε βγάλει σε δημοπρασία τα έπιπλα του παλατιού, με τη μητέρα της να έχει λάβει αυτόν τον καθρέπτη. Η ίδια είχε την γνώση ότι επρόκειτο για ξύλο τριανταφυλλιάς αλλά τελικά έμαθε ότι είναι καρυδιάς.

Η ηθοποιός ζήτησε 3000 ευρώ για τον καθρέπτη αλλά ο εκτιμητής λόγω του ότι δεν είχε κάποιο έγγραφο που να πιστοποιεί ότι ήταν από τη βασιλική οικογένεια, έκλεισε στα 500 ευρώ και μετά στα 900 αλλά η ίδια δεν το δέχτηκε.

Διαβάστε επίσης: Δέσποινα Μοιραράκη: Τα δάκρυά της για τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ