Μαρία Ιωαννίδου, επέμεινε στις απόψεις της για το θέμα της τεκνοθεσίας, oι οποίες προκάλεσαν αντιδράσεις.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» ανέφερε: «Οι γονείς είναι πρότυπα, οπότε δεν ακούμε τους γονείς μας; Πολλές φορές δεν τους ακούμε και μακάρι και σε αυτή την περίπτωση να μην τους ακούσουμε. Από εκεί και έπειτα οι ρόλοι είναι διαφορετικοί, άλλο η μαμά, άλλο ο μπαμπάς. Δεν μπορείς να κάνεις τον ίδιο ρόλο. Αν ένα παιδί υιοθετηθεί από ομόφυλο ζευγάρι ποιος θα το θηλάσει; Εμείς έχουμε και τα εργαλεία μας. Εκείνοι τα έχουν; Να προσέξουμε λίγο.

Εγώ θα ήμουν πολύ ευχαριστημένη να μου πουν να υιοθετήσω ένα παιδί που είναι φτωχό, δεν έχει να φάει, από την Αφρική. Εγώ τη μαμά μου και τον μπαμπά μου είχα πρότυπα. Είναι το πρότυπο, για αυτό λέω 80% θα γίνουν και τα παιδιά ομοφυλόφιλα. Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε; Έχουμε αρχές, πάμε προς τα πίσω; Στον Μεσαίωνα; Άμα συμβεί και πάρουν ένα παιδί, δεν θα πάρουν κι άλλοι; Αυτό θα γίνεται; Δεν είναι φυσιολογικό!» είπε μεταξύ άλλων.

Η ίδια, απάντησε και στις δηλώσεις του Γιάννη Κατινάκη, λέγοντας: «Ποιος είναι ο Γιάννης Κατινάκης; Δεν τον ξέρω. Αυτές είναι οι απόψεις του. Δεν θα μου πει ο κύριος μετά από τόσα χρόνια καριέρας, τι ιστορία, δεν θα μου πει ο κ. Κατινάκης τι να πω, πως θα το πω. Γιατί έτσι. Γιατί είμαι μια γυναίκα έμπειρη, καλλιεργημένη, με δύο καριέρες, ηθοποιός και χορεύτρια και έχω δικαιώματα. Όπως όλοι μας έχουμε. Αλλά δεν θα μου κάνεις παρατήρηση κ. Κατινάκη. Αυτά αλλού, όχι στην Ιωαννίδου».

Διαβάστε επίσης:

Παντελής Τουτουντζής για Μαρία Ιωαννίδου: «Φτάνει πια, έλεος!»

Μαρία Ιωαννίδου: «Το να είναι κάνεις bisexual είναι λάθος της φύσης γιατί δημιουργούνται προβλήματα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ