Στα τηλεοπτικά συνεργεία μίλησε η Μαρια Ιωαννίδου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο βιβλίο της και τη Ναταλία Γερμανού.

Όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησα τη Μαρία Ιωαννίδου αν η Ναταλί διάβασε το βιβλίο της, εκείνη απάντησε: «Δεν μπορώ να λέω ψέματα, εντάξει; Δεν ξέρω αν το διάβασε η Ναταλία το βιβλίο μου, ας το διαβάσει.

Εγώ της το έστειλα. Αφού παίζει στο βιβλίο, μαζί μεγαλώσαμε, δηλαδή αυτή μικρή κι εγώ πιο μεγάλη. Να τα διαχωρίζουμε αυτά γιατί λέτε άλλα και μετά παίζουμε μπουνιές».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού λέγοντας: «Φυσικά και θα με δείτε στην εκπομπή της. Κάθε χρόνο με βγάζει η Ναταλία, φέτος έτυχε και δεν… Κάποια στιγμή θα βγω, αλλά έχω και μεγαλύτερα όνειρα.

Έχω μιλήσει με πολλούς παραγωγούς και θα κάνουμε ένα σόου. Τραγούδι, χορός, πρόζα. Τα πάντα».

Πριν από μερικές ημέρες η ίδια μίλησε στην εκπομπή [email protected] και αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Φρέντυ Γερμανό.

«Δεν έρχεται στα όνειρά μου πια ο Γερμανός. Αισθανόμουν στον συγκεκριμένο καναπέ που έφυγε ο Φρέντυ Γερμανός μια δόνηση. Μια από τις κορυφαίες στιγμές της ζωής μου ήταν όταν γνώρισα τον Φρέντυ. Με κυνήγησε πολύ.

Η αντίστασή μου ήταν το χιούμορ, είτε σαχλό είτε ανάλαφρο. Τώρα σταμάτησα γιατί δεν το αντιλαμβάνονται. Για να κάνεις χιούμορ πρέπει να είσαι έξυπνος άνθρωπος. Θεωρώ τον εαυτό μου – και το λέω με έπαρση- έξυπνο άνθρωπο.

Θα ήθελα να ξαναγεννηθώ και να διορθώσω το λάθος μου που δεν έκανα παιδί, ένα γερμανάκι. Θυσίασα τα πάντα για τη δουλειά. Μπορεί να με περιμένει ο Φρέντυ. Όχι τώρα Φρέντυ μου, δεν θέλω», δήλωσε η ίδια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ