Τρία χρόνια σχεδόν πέρασαν από την ημέρα που ο έρωτας της Μαρίας Ηλιάκη και του γυναικολόγου, Στέλιου Μανουσάκη βγήκε στο φως της δημοσιότητας. Το κοριτσάκι που ήρθε στον κόσμο την Δευτέρα 31 Μαίου ήρθε για να επισφραγίσει έναν έρωτα που μηδένισε τις χιλιομετρικές αποστάσεις, για μια αγκαλιά, για δυο λόγια αγάπης.

Το ζευγάρι πριν τους χτυπήσει ο φτερωτός θεός με τα βέλη του, γνωρίζονταν πολλά χρόνια πριν αφού και οι δυο κατάγονται από την Κρήτη και τα καλοκαίρια τους βρίσκονταν σε κοινές παρέες. Ο γοητευτικός γυναικολόγος στο πρόσωπο της Μαρίας Ηλιάκη βρήκε την γυναίκα, που για χάρη του θα ταξίδευε για λίγα εικοσιτετράωρα ως την Ελβετία για να του δώσει μια ζεστή αγκαλιά τις κρύες νύχτες της Ζυρίχης όπου ζει και εργάζεται μόνιμα.

Εκείνη από την πρώτη στιγμή δεν έκρυβε τον έρωτα της και έδειχνε έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα. Καριέρα συγγενείς φίλοι ήρθαν σε δεύτερη μοίρα και εκείνη από πολύ νωρίς εγκαταστάθηκε στην Ελβετική πρωτεύουσα για να βρίσκεται στο πλευρό του άντρα που έμελλε να γίνει πατέρας του παιδιού της.

Μέσα απο τα sosial media και οι δύο δημοσιεύουν σπάνια κοινές τους φωτογραφίες ωστόσο κάθε εικόνα μαρτυρά έναν μεγάλο έρωτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ