Η Μαρία Ηλιάκη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την παρουσίαση της νέας επετειακής εκπομπής για τα 30 χρόνια του ANT1 αλλά και την Κατερίνα Καραβάτου.

«Έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα εδώ και έναν μήνα, γελάμε πάρα πολύ και περνάμε πάρα πολύ ωραία. Ενώ είμαστε πολύ διαφορετικοί, ταυτόχρονα είμαστε και πολύ ίδιοι σε κάποια πράγματα. Το διασκεδάζουμε πάρα πολύ» ανέφερε η Μαρία Ηλιάκη για την εκπομπή Flashback, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία της πρεμιέρας.

«Είπα: τον Νικόλα Ράπτη; Ενδιαφέρον. Λες να ταιριάξουμε; Και τελικά έχω την αίσθηση ότι είναι ωραίο. Δεν θέλω να ευλογώ και τα γένια μου. Έχει πλάκα. Είναι λίγο απ’ όλα… και σχολιάζουμε ανάλογα το θέμα» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Για την Κατερίνα Καραβάτου και το My Style Rocks, ανέφερε: «Νομίζω ότι θα της πάει πάρα πολύ, θα έχει πολύ ενδιαφέρον να τη δω σε αυτόν τον ρόλο. Εξαιρετική και η κριτική επιτροπή. Η Κατερίνα είναι και τόσα χρόνια στη δουλειά, δε νομίζω ότι έχει να αποδείξει κάτι. Θεωρώ ότι είναι εγγυημένο το αποτέλεσμα. Απλά είναι ένα project που δεν το ‘χει ξανακάνει και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να τη δούμε σε αυτό».

Για το αν θα παρουσίαζε το My Style Rocks είπε: «Εγώ; Αφού θα το παρουσιάσει η Καραβάτου. Θα με βάλει να τσακωθώ και με την Καραβάτου τώρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ