Για τι ισορροπίες ανάμεσα σε εκείνη και τον σύζυγό της μετά τον ερχομό της κόρη τους, μίλησε η Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια δέχτηκε μια ερώτηση από follower της στα social media και έκανε μια δημόσια εξομολόγηση για τη σχέσεις της με τον Στέλιο Μανουσάκη.

Μέσα από ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram ανέφερε συγκεκριμένα: «Όποιος λέει ότι ο ερχομός ενός παιδιού δεν διαταράσσει τις ισορροπίες ανάμεσα σε ένα ζευγάρι είναι ψεύτης. Είναι μια άλλη πραγματικότητα, οπότε είναι πάρα πολύ φυσιολογικό να διαταράσσονται κάποια πράγματα. Εκεί που το σημείο της προσοχής σου είναι ο σύντροφός σου, ξαφνικά να μην είναι. Γιατί υπάρχει ένα παιδί στη μέση, για το οποίο ειδικά οι μαμάδες αισθανόμαστε πολύ έντονα συναισθήματα, προστασία, αγάπη και τα λοιπά. Συνέβη και σε εμένα αυτό κάποιες φορές, όσο και να έλεγα και προσπαθούσα να μην αφήσω τον σύντροφό μου παραμελειμένο, κάποιες φορές συνέβαινε. Και ο άλλος πρέπει να το καταλάβει».

«Σας έχω πει ότι είμαι και τυχερή σε αυτόν τον τομέα γιατί ο άνδρας μου είναι γυναικολόγος και γνωρίζει πάρα πολύ καλά τη γυναικεία ψυχολογία, ιδιαίτερα σε αυτή την ευαίσθητη περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και μετά. Γιατί και το μετά είναι πάρα πολύ δύσκολο. Οι άνδρες της γενιάς μας, γενικά… επειδή είμαι παρατηρητική και έχω δει περιστατικά μπροστά μου, τα οποία δεν… πώς να το πω. Δηλαδή να είναι το ζευγάρι στον δρόμο για τον γυναικολόγο και να λέει αυτός σε αυτή “εγώ δεν θα ανέβω σήμερα πάνω, πήγαινε μόνη σου, βαριέμαι”. Τι πήγαινε μόνη σου βρε ζώον; Καταλάβατε το πνεύμα μου…» συνέχισε η Μαρία Ηλιάκη.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Ηλιάκη: Πόσο κοστίζει η μαρινιέρα που επέλεξε στη βόλτα της στο Παρίσι

Μαρία Ηλιάκη: Έτσι περνά τα πρωινά της μαζί με την κόρη της, Κατερίνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ