Μία από τις αγαπημένες της πρωινές συνήθειες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η παρουσιάστρια. Η Μαρία Ηλιάκη παραδέχτηκε την αγάπη που έχει στον καφέ και δήλωσε ότι δύσκολα θα άλλαζε τη συνήθεια της κάθε πρωί. Είναι εξάλλου μια μικρή απόλαυση εκείνος ο πρωινός καφές που φτιάχνει όπως ακριβώς της αρέσει. Μια συνήθεια που τώρα καταλαβαίνει και τη μαμά της που ήθελε ένα 20λεπτο για να απολαύσει τον καφέ της χωρίς να της μιλά κανένας.

«Δεν ξέρω αν έχουμε συζητήσει ποτέ για το πόσο αγαπώ τον καφέ. Και το κατάλαβα σήμερα που είχα ένα τηλεφώνημα πολύ νωρίς το πρωί και δεν ήπια τον καφέ μου την ώρα που ήθελα και αυτό μπορεί να μου γυρίσει το μάτι. Μπορώ να κάνω χιλιόμετρα για να βρω καλό καφέ. Ένας κακός καφές μπορεί να μου χαλάσει τη διάθεση. Και είναι ο λόγος που έχω πολλά χρόνια να κάνω λεύκανση στα δόντια. Ευτυχώς τα δόντια μου είναι λευκά. Γιατί ο οδοντίατρος μου έχει πει ότι θα πρέπει να σταματήσω τον καφέ. Αυτό δεν γίνεται. Θέλει πολλή προσπάθεια.

Τώρα που έγινα μαμά και ξυπνάω νωρίτερα, αυτός ο πρώτος καφές της ημέρας εκεί 7-7:30 που θα τον κάνω όπως θέλω εγώ, είναι απόλαυση.

Θυμάμαι τη μαμά μου τη συγχωρεμένη που όταν πηγαίναμε διακοπές ήθελε εκείνο το 20λεπτο να πιει τον ελληνικό καφέ και να κοιτάει τη θάλασσα. Δεν ήθελε να της μιλάει κανένας και έλεγα τι παράξενη. Και τώρα μαμά σε θυμάμαι, γιατί κάνω ακριβώς το ίδιο», ανέφερε μέσα από τα stories της στο Instagram η Μαρία Ηλιάκη για την αγαπημένη της συνήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ