Μια ξεχωρσιτή κίνηση αγάπης έκανε επιστρέφοντας στην Αθήνα από τη Ζυρίχη η Μαρία Ηλιάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια που έλειψε για αρκετές εβδομάδες στο εξωτερικό με την κόρη της – ώστε να είναι κοντά στον αγαπημένο της, Στέλιο μανουσάκη- επέστρεψε δυναμικά στην Αθήνα.

Η ίδια αποφάσισε να δωρίσει τα βρεφικά ρούχα της κόρης της, Κατερίνας, που δεν της κάνουν πια σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Αφού απευθύνθηκε αρχικά, σε ιδρύματα, όπου δεν υπήρχε αυτήν την περίοδο ανάγκη για ρουχισμό, βρήκε κάποιες οικογένειες που χρειάζονταν όσα είχε να προσφέρει.

Η Μαρία Ηλιάκη μάλιστα επέλεξε να πάει η ίδια να μοιράσει τα πράγματα που είχε μαζέψει προς δωρεά και να μην τα στείλει με κούριερ. Επιστρέφοντας θέλησε να μοιραστεί αυτήν την εμπειρία που έζησε με τους διαδικτυακούς της φίλους:

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη χθεσινή μέρα που είχε πολύ ενδιαφέρον. Βρήκα τις οικογένειες που είχαν ανάγκη τα πράγματα που είχα μαζέψει και τα μετέφερα εγώ στους ανθρώπους. Πέρα από το γεγονός ότι γύρισα στο σπίτι μου καλύτερος άνθρωπος και αισθάνθηκα ότι είχα κάνει κάτι ουσιαστικό και τέλος πάντων, κάπως συγκινημένη γιατί ήταν η αντίδραση των περισσότερων πολύ ιδιαίτερη. Δεν το λέω για να μου πείτε μπράβο.

Επειδή είναι χάλια η φάση που διανύουμε, λίγο ο καθένας στον μικρόκοσμό του να κοιτάει λίγο τι γίνεται δίπλα μας. Βλέπουμε ότι κάποιος δεν… ή του λείπει αυτό, δεν πειράζει, να του δώσουμε κάτι εμείς. Αν μας περισσεύει κάτι να τσεκάρουμε λίγο εκεί στην γειτονιά και τους τα πάμε. Αν το κάνει ο καθένας κάπως θα εξαπλωθεί, θα νιώσουμε καλύτυερα. Δεν είναι όλοι οι διπλανοί μας εγκληματίες. Λίγο να δούμε ο ένας τον άλλον με συμπόνοια και όχι με άγριο βλέμμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ