Το μεσημέρι της Δευτέρας η Μαρία Ηλιάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, με καισαρική τομή, τον καρπό του έρωτά της με τον Στέλιο Μανουσάκη. Ο τοκετός, μάλιστα, ήταν προγραμματισμένος στην κλινική που εργάζεται ως γυναικολόγος ο σύντροφος της παρουσιάστριας, στη Ζυρίχη.

Η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τη γέννηση της κόρης του και πλέον οι νέοι γονείς βιώνουν πρωτόγνωρα συναισθήματα έχοντας στην αγκαλιά τους την μικρή του πριγκίπισσα. Η Μαρία Ηλικάκη δεν έχει πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο μαζί με την κορούλα τους, αλλά μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν επιστρέψει στο σπίτι τους. Στο πλευτό του, φυσικά, βρίσκεται πάντα ο Στέλιος Μανουσάκης.

Το πρωί της Τετάρτης, η Μαρία δημοσίευσε στα instastories της την πρώτη φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου, δείχνοντας στους followers της τη θέα που απολαμβάνει από το παράθυρο. Σήμερα, ωστόσο, επέστρεψε με νέα ανάρτηση. Συγκεκριμένα, φωτογράφησε τον αγαπημένο της να κοιμάται σε καρέκλα που βρίσκεται δίπλα στο κρεβάτι της, έχοντας στην αγκαλιά του το νεογέννητο μωράκι τους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Στη Φωλιά Των Κούκου», ο Στέλιος Μανουσάκης είπε χαρακτηριστικά: «Όλα βαίνουν φυσιολογικά. Ζούμε μοναδικές στιγμές. Έχει μερικούς πόνους λόγω της καισαρικής. Το κλίμα είναι πολύ συγκινητικό. Ήμουν μαζί με τη Μαρία. Ήμουν μαζί ως πατέρας, όχι ως γιατρός. Είχε αγωνία, αλλά όχι όσο θα περίμενα. Τα κατάφερα καλά πιστεύω. Η Μαρία προσπαθούσε να είναι ψύχραιμη. Τόσοι γιατροί από πάνω της με τόσες γλώσσες».

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Όταν βγήκε το κορίτσι μας ήταν φοβερή στιγμή. Είδα τη Μαρία να λάμπει. Δεν έχω ξαναδεί τη Μαρία έτσι. Ήταν πραγματικά η μητρότητα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Θα μείνουμε 3-4 μέρες στην κλινική. Το μωρό το βράδυ ήταν λίγο ανήσυχο. Είναι πολύ σπουδαίες οι στιγμές. Επέλεξα να μην είναι ο μαιευτήρας της, γιατί σε περιπτώσεις χειρουργείου πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό. Θα έρθουμε σύντομα στην Ελλάδα και θα κάνουμε ένα γλέντι που να αρμόζει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ