Η Μαρία Ηλιάκη όπως και πολλοί άλλοι επώνυμοι, αποφάσισε να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της.

Όπως φαίνεται οι περισσότεροι Έλληνες celebrities έχουν μπει σε κλίμα Χριστουγέννων, αφού ολοένα και πιο πολλοί είναι αυτοί που στολίζουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα του σπιτιού τους.

Η Μαρία Ηλιάκη στόλισε το σαλόνι του σπιτιού της και μας το έδειξε μέσα από τα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Μαρία Ηλιάκη, στα τέλη του Μαϊου έγινε για πρώτη φορά μητέρα και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκη.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της Στέλιος Μανουσάκης υποδέχθηκαν με χαρά την κόρη τους μετά από μια όχι και τόσο εύκολη εγκυμοσύνη. Η Μαρία Ηλιάκη μάλιστα θυμάται τις δυσκολίες που πέρασε και στέλνει το δικό της μήνυμα στις μέλλουσες μητέρες.

Με μια ανάρτησή της στο Instagram της η Μαρία Ηλιάκη θυμάται τις δυσκολίες που πέρασε την περίοδο που ήταν έγκυος. Η παρουσιάστρια υπέφερε από υπερέμεση της κύησης.

Πρόκειται για μια σπάνια πάθηση που χαρακτηρίζεται από επίμονη και σοβαρή ναυτία και εμέτους κατά τη διάρκεια της κύησης. Η συγκεκριμένη δύσκολία που αντιμετώπισε στην κύησή της, την είχε οδηγήσει μάλιστα και στο νοσοκομείο.

«Πέρυσι τετοιες μέρες νοσηλευόμουν για 3η φορά με υπερέμεση της κύησης… Τραβούσα βιντεάκια για να περάσει η ώρα και γιατί όλοι μου έλεγαν πως του χρόνου τέτοια εποχή δεν θα θυμάμαι τίποτα από όλα αυτά. Και είχαν δίκιο… τα ξέχασα όλα. Μου τα θύμισε απλά το κινητό», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη στο Instagram της.

Θέλοντας να δώσει κουράγιο σε όλες τις μέλλουσες μητέρες που ίσως να περνούν μια δυσκολία στην εγκυμοσύνη της, η Μαρία Ηλιάκη μοιράστηκε και τη δική της ιστορία. Η παρουσιάστρια πέρασε την εγκυμοσύνη της στην Ελβετία, όπου βρίσκεται και ο σύντροφός της και γέννησε εκεί. Τώρα, ωστόσο, έχει επιστρέψει με το μωρό στην Ελλάδα και βρίσκεται στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου στην εκπομπή «Τι λες τώρα» στο Mega.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ