Σε βόλτα τους στη Γλυφάδα εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τη Μαρία Μπεκατώρου μαζί με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο. Το ζευγάρι που μετρά 16 χρόνια έγγαμου βίου και ακόμα περισσότερα στην κοινή τους πορεία απόλαυσε τον περίπατό του μαζί με το σκυλάκι του. Για τη βόλτα τους η Μαρία Μπεκατώρου επέλεξε ένα total black σύνολο με τζιν και ζιβάγκο. Το item που αναβάθμισε το look της δεν ήταν άλλο από το πανωφόρι που φορούσε η Μαρία Μπεκατώρου.

Σε black and white και mix and match διαφορετικά μοτίβα και λεπτομέρειες με δερμάτινα κρόσια, το πανωφόρι της Μαρίας Μπεκατώρου έδωσε άλλον αέρα στο casual look της.

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό ΟΚ! για την σχέση της με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο. Πόσο εύκολο ήταν για εκείνον να διαχειριστεί όλη την προβολή της και το καινούργιο lifestyle που συνδέεται με μια παρουσιάστρια πρώτης γραμμής; «Καταρχάς, το σημαντικό σε αυτή τη σχέση είναι ότι τον Αντώνη μου τον γνώρισα πριν γίνω γνωστή. Με διάλεξε κι εγώ τον διάλεξα όταν δεν με ήξερε ο κόσμος, που σημαίνει ότι με αγάπησε για αυτό που είμαι, τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μου και όχι για το προφίλ μου και τη λάμψη που υπάρχει γύρω μου αυτή τη στιγμή» εξήγησε η Μαρία Μπεκατώρου.

Και συνέχισε: «Αυτό φέρνει μια ισορροπία στη σχέση γιατί αντιλαμβάνεσαι χωρίς ανασφάλεια και χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί είσαι με αυτό τον άνθρωπο αλλά και γιατί είναι και εκείνος μαζί σου. Τώρα η αλήθεια είναι ότι δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί κάποιος μια τέτοιου είδους αλλαγή. Από την άλλη, όμως, η βάση είναι σωστή και εγώ γενικά είμαι –και το πιστεύω– πολύ σωστή στη σχέση και στο σπίτι μου. Αυτό από μόνο του κάνει και τον Αντώνη να είναι καλά. Αλλά κι εμείς γενικά δεν ήμασταν άνθρωποι που δεν μας άρεσε να βγαίνουμε έξω και να περνάμε καλά. Τώρα απλά μπορεί να γίνεται λίγο παραπάνω, οπότε έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε να μην πάμε κάπου. Σίγουρα τον έχει δυσκολέψει τον Αντώνη κάποιες φορές, αλλά δεν νομίζω ότι τον έχει επηρεάσει και πάρα πολύ. Έχει τις παρέες του, τους φίλους του, δεν έχει αλλάξει τίποτα σε αυτό».

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ