Τα 17α Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2022 με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου, πραγματοποιούνται σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στη Λευκωσία.

Η βραδιά των απονομών ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό χορευτικό με μοντέλα και το χορευτικό κορυφώθηκε με την είσοδο στη σκηνή της Μαρίας Μπεκατώρου.

Όπως κάθε χρόνο, η Madame Figaro, κατέληξε στις τελικές 45 υποψήφιες Γυναίκες της Χρονιάς, σε 9 κατηγορίες. Στη συνέχεια οι πρώτες ανάμεσα στις ίσες αναδείχθηκαν από την ψήφο του κοινού.

Συγκεκριμένα, 34,328 αναγνώστες ψήφισαν και ανέδειξαν τις Γυναίκες της Χρονιάς 2022 στις κατηγορίες: Fashion & Jewellery Designer, Μουσικός, Ηθοποιός, Δημιουργός, Επιστήμονας/Ακαδημαϊκός, Ecommbx Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας, ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά, Τράπεζα Κύπρου Καινοτομία και Dove Αθλήτρια.

Guest star της βραδιάς είναι ο Γιώργος Σαμπάνης. Επί σκηνής, η Παυλίνα Βουλγαράκη και η Σοφία Πατσαλίδου. Την καλλιτεχνική διεύθυνση της βραδιάς έχει αναλάβει ο Γιώργος Λύρας.

Η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η κυρία, η οποία θα βραβευθεί στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ