Μια ξεχωριστή ημερά είναι η σημερινή για την Μαρία Μπακοδήμου, αφού έχει γενέθλιά της. Η παρουσιάστρια δεν έχει σταματήσει στιγμή να δέχεται ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα και μάλιστα αρκετοί ήταν αυτοί που θέλησαν να της πουν δημόσια «χρόνια πολλά» μέσα από τα social media.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο γιος της Άρης Αργυρόπουλος, ο οποίος κοινοποίησε σε ένα στορι του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Άρης είναι από τη φωτογράφιση τους με τον Θανάση Κρίκης για το περιοδικό ΟΚ!. «Σου εύχομαι τα καλύτερα», έγραψε ο Άρης πάνω από την κοινή τους φωτογραφία.

H Μαρία Μπακοδήμου μεγαλώνει και είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Η παρουσιάστρια έγινε 57 χρονών. Ενώ με τη σειρά της έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου έγραψε: «Φεύγουν τα χρόνια κι όλα αλλάζουν όλα, μόνο η αγάπη μένει μες στην καρδιά happybirthday κορίτσι μου – φάση μιλάω στον εαυτό μου και του εύχομαι τα καλύτερα, γιατί αντιστοιχεί».

Να υπενθυμίσουμε ότι η Μαρία Μπακοδήμου πόζαρε για το περιοδικό ΟΚ! παρέα με τον γιο της, Άρη Αργυρόπουλο και μίλησε για τον πιο τρυφερό ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητρότητας, και παραδέχτηκε πως δεν μπόρεσε ούτε εκείνη να ξεφύγει από την κλασική ατάκα «ζακέτα να πάρεις»!

«Τους εκδηλώνω συνέχεια την αγάπη μου. Θα με ακούσεις να τους λέω «μωρό μου»,
«παιδί μου», «αγόρι μου» ή να τους εκφράζω τον θαυμασμό μου όταν κάνουν κάτι καλό. Οι γονείς μου δεν ήταν εκδηλωτικοί. Εμένα η μαμά μου μου έλεγε: «Τα καλά τα ξέρουμε. Να σου πω αυτό που δεν κάνεις καλά για να το αλλάξεις». Εγώ αντιθέτως θα προβάλω τα θετικά, ώστε να μπορώ να τους πω μετά αν κάτι μου φαίνεται λάθος «αυτό δες το αλλιώς». Επίσης, ξέρω ότι χρειάζεται να έχουν τον χώρο και τον χρόνο τους, γι’ αυτό και δεν με ενοχλεί αν κάποια στιγμή επιλέξουν να απομονωθούν στο δωμάτιό τους. Αυτό στο δικό μου το σπίτι δεν υπήρχε. Έπρεπε να είναι όλα ανοιχτά και διάφανα. Βέβαια, έχω πάρει και στοιχεία από τη μητέρα μου. Είμαι κι εγώ το ίδιο δοτική στα παιδιά μου, όπως είναι κι εκείνη σε μένα. Για να καταλάβεις, στο σπίτι μας το πιο μικρό δωμάτιο είναι το δικό μου. Μου αρέσει να τους προσφέρω ό,τι περισσότερο μπορώ φροντίζοντας όμως να βάζω και όρια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ