Μπορεί οι περισσότεροι να επιλέγουν τα ελληνικά νησιά για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ωστόσο η Μαρία Μπακοδήμου οργάνωσε ένα διαφορετικό ταξίδι.

Η παρουσιάστρια του «Γεια σου» επέλεξε τη Ζανζιβάρη πραγματοποιώντας για πολλούς ένα ταξίδι ζωής, ενώ το Instagram της γέμισε με εικόνες που «ταξιδεύουν» το κοινό στην Αφρική.

Πριν από λίγη ώρα δημοσίευσε μια σειρά από νέες φωτογραφίες και στη λεζάντα έγραψε: «Η οικονομία της Ζανζιβάρης στηρίζεται στον τουρισμό . Γι’ αυτο κι αναδεικνύουν στους ξένους κάθε κομμάτι της κουλτούρας τους. Οι φάρμες είναι μικρές κοινότητες οικογενειών που ζουν μαζί και καλλιεργούν βότανα και μπαχαρικά. Σε ξεναγούν στη φύση τους, βλέπεις καρπούς και φυτά που δεν έχεις ξαναδεί και το μεσημέρι σου κάνουν το τραπέζι με μαγειρέματα των γυναικών -που δεν τις βλέπεις ποτε.

Ρύζι με μπαχαρικά τους, καυτερή σάλτσα ανανά με γαρίδες, κοτόπουλο, τόνο, αμέτρητες κολοχτυπες και τα φρούτα τους που είναι κανονικά του παραδείσου. Μέσα σε αυτή τη φάρμα υπάρχει και σχολείο για τα παιδιά τους . #africa».

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Μπακοδήμου – Ελένη Ράντου: Ποζάρουν μαζί στην εξωτική Ζανζιβάρη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ