Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης σχεδίαζαν να παντρευτούν τον περασμένο Σεπτέμβρη, ωστόσο οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τους ανάγκασαν να αναβάλλουν τα σχέδιά τους. Ωστόσο, όπως φαίνεται ο γάμος οργανώνεται σιγά σιγά και αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι.

«Ο γάμος δεν έγινε γιατί τρέχαμε με πολλές υποχρεώσεις που είχαμε και τις πολλές δουλειές της Μαρίας. Δεν γινόταν πρακτικά να το οργανώσουμε όπως θέλαμε. Μέσα στο επόμενο καλοκαίρι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα παντρευτούμε. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη όμως αν θα είναι ένας μεγάλος και ανοιχτός γάμος ή σε πιο στενό κύκλο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως κουμπάροι μας θα είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του Δώρα Πατσιώτη», είχε αναφέρει ο Άρης Σοϊλέδης σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!.

Τι αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά για τον γάμο της;

Στα παρασκήνια του J2US, η Μαρία Αντωνά έκανε αποκαλύψεις γύρω από τον γάμο της. Συγκεκριμένα, η ραδιοφωνική παραγωγός σημείωσε πως αν και το φόρεμα για το γλέντι μετά τον γάμο είναι έτοιμο, το νυφικό δεν είναι. Επιπλέον, πρόσθεσε ότι ο Τριαντάφυλλος έχει δεσμευτεί να τραγουδήσει στη δεξίωση. Τέλος, όσον αφορά στο νυφικό look της πρόσθεσε ότι εκείνο που γνωρίζει σίγουρα είναι ότι δεν θα φορέσει κοσμήματα.

«Ενώ όλες οι νύφες ξεκινούν με το νυφικό, εγώ έχω ξεκινήσει αντίθετα. Έχω κάνει το φόρεμα για το γλέντι, αλλά δεν έχω κάνει το νυφικό. Αυτό που ουσιαστικά θέλαμε να κάνουμε είναι ένα μεγάλο πάρτι.

Ο Τριαντάφυλλος έδωσε τον λόγο του, είπε “θα έρθω να τραγουδήσω για εσάς, θα γίνει χαμός”. Οπότε έχουμε και τον τραγουδιστή.

Το μόνο που σίγουρα μπορώ να σας πω είναι ότι δεν θα φοράω κανένα κόσμημα πάνω μου. Θα πάρουμε ένα μικρό ύφασμα από το νυφικό και θα φορέσω ένα δαντελένιο τσόκερ λευκό, πάρα πολύ ωραίο», αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά στην εκπομπή Happy Day.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ