Τα γενέθλιά της είχε την Κυριακή (17/9) η Μαρί Σαντάλ, η οποία έσβησε 55 κεράκια στην τούρτα της.

Η μέρα όμως εχθές ήταν ξεχωριστή και η Μαρί Σαντάλ είχε διπλή γιορτή, αφού εκτός από την ίδια, είχε γενέθλιά και ο γιος της, Οδυσσέας Κίμωνας, ο οποίος έγινε 19 χρονών.

Οι ευχές της Μαρί Σαντάλ στον γιο της

Οι ευχές ξεκίνησαν από τη Μαρί προς τον γιο της Οδυσσέα Κίμωνα, όπου ανέβασε φωτογραφία στο Instagram account της με τον σύζυγό της και εκείνον μικρό κι έγραψε:

«Χρόνια πολλά στο δίδυμο Παρθένο μου που γεννήθηκε την ίδια μέρα με εμένα».

Στη συνέχεια έκανε ακόμη μια ανάρτηση με φωτογραφίες από τον δικό της εορτασμό των γενεθλίων της, με τη λεζάντα της να γράφει:

«Ένα εκατομμύριο ευχαριστώ σε όλους όσους μου ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά! Τόσες πολλές υπέροχες ευχές και λόγια! #ευγνώμων», γράφει η 55χρονη σχεδιάστρια..

Το ευχετήριο post του Παύλου για τη σύζυγο και τον γιο του

Τη δική του ανάρτηση έκανε και ο Παύλος, ανεβάζοντας ένα post με φωτογραφία της συζύγου του και του 19χρονου γιου του, προκειμένου να ευχηθεί χρόνια πολλά.

«Χρόνια πολλά στην αγαπημένη μου MC και τον αγαπητό μου Odysseas. Σας αγαπώ και τους δύο πολύ και εύχομαι να έχετε μια υπέροχη και υγιή χρονιά και να συνεχίσετε να επιτυγχάνετε τα όνειρα και τους στόχους σας».

Το τρολάρισμα της Μαρία Ολυμπίας και η παιδική φωτογραφία με τον Οδυσσέα Κίμωνα

Η Μαρία Ολυμπία ανανεώνει πολύ συχνά το Instagram account της, και πώς θα γινόταν να περάσει η χθεσινή μέρα και να μην ευχηθεί στη μαμά και τον αδερφό της;

Η νεαρή ανέβασε κάποια βίντεο με τη μαμά της που κάνει δουλειές, που μόνο ένας Παρθένος θα έκανε, και τρολάροντας τη, της ευχήθηκε για τα γενέθλιά της.

Στα stories της είδαμε επίσης και μια φωτογραφία της, από τότε που ήταν μικρούλα και κρατούσε αγκαλιά τον Οδυσσέα Κίμωνα.

Διαβάστε επίσης:

Χώρισε η Μαρία Ολυμπία από τον Πέρεγκριν Πίρσον

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ