Στην πολυθρόνα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show κάθισε απόψε η Μαργαρίτα Αλεξιάδη.

Η πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός, που απολαμβάνουμε καθημερινά στις Ψυχοκόρες μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και τα ανέμελα καλοκαίρια στην Ηρακλειά και όχι μόνο.

Η Μαργαρίτα Αλεξιάδη που τη γνωρίσαμε τηλεοπτικά πριν από δύο χρόνια μέσα από το Maestro ως νεαρή Χάρις, μίλησε για την εμπειρία της στις Ψυχοκόρες ως Βασιλική Πολύζου, ενώ αποκάλυψε πως αρχικά της είχε δοθεί ο ρόλος της Δεσποινιώς, που υποδύεται η Ασημένια Βουλιώτη.

«Ήθελα να γίνω ηθοποιός αλλά δεν το έλεγα στους δικούς μου»

«Η ζωή μου με τις Ψυχοκόρες άλλαξε με τον αστείο τρόπο. Μπορεί να σε πετύχει κάποιος στο δρόμο και να σου πει τον πόνο του ή να σου πει “γιατί το έκανες αυτό;”.

Έτυχε να γνωρίσω κάποιους ανθρώπους που μοιράστηκαν ιστορίες μαζί μου. Ή μου έχουν πει ότι “η μαμά μου ήταν ψυχοκόρη” και δυσκολευόταν να δει τη σειρά. Δεν παρουσιαζόταν ότι μια ψυχοκόρη πρέπει να τη χτυπάς ή να την κακοποιείς με τον οποιονδήποτε τρόπο. Ήταν γυναίκες που τις έπαιρνες και τις έσωζες, αυτό ήταν οι ψυχοκόρες.

Οι γονείς μου όταν με βλέπουν με κοιτάνε και μου λένε “Είδαμε Ψυχοκόρες. Παναγιά μου πώς τα κάνετε αυτά τα πράγματα;”. Δυσκολεύονται να το δουν! Ο πατέρας μου δεν μπορεί με τίποτα, στεναχωριέται πάρα πολύ.

Ήταν να πάρω τον ρόλο της Δεσποινιώς στην αρχή. Δεν μπορώ να φανταστώ ούτε τον δικό μου ρόλο στην Ασημένια, ούτε τον δικό της σε εμένα. Τη Βασιλική δεν την αλλάζω».

Διαβάστε επίσης:

Μαργαρίτα Αλεξιάδη: 6 πράγματα που μάθαμε για τη Βασιλική Πολύζου από τις «Ψυχοκόρες»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ