Τη χαρά της μητρότητας βιώνει ξανά έπειτα από 15 χρόνια η Μάρα Δαρμουσλή. Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο τον δεύτερο αγοράκι της το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας. Τα χαρμόσυνα νέα είχε ανακοινώσει πρώτα ο ευτυχής μπαμπάςΒασίλης Τσατσάκης μέσα από το Instagram. Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Μάρα Δαρμουσλή έκανε την πρώτη ανάρτηση από το μαιευτήριο με τον νεογέννητο γιο της. Στη φωτογραφία που μοιράστηκε στα social διακρίνονται τα πατουσάκια του μικρού της πρίγκιπα, ενώ η ίδια δίνει όλες τις πληροφορίες για τον ερχομό του. Το αγοράκι της γεννήθηκε 3.020 γρ. και έχει ύψος 49 εκ. Η μαμά του έβαλε ακόμα στη φωτογραφία του και μία θαλασσιά χάντρα για το μάτι.

Το πρωί της Παρασκευής το πρώην μοντέλο και ηθοποιός βγήκε από το μαιευτήριο. Δίπλα της ήταν ο σύζυγός της. Ευτυχισμένη και με ένα γλυκό χαμόγελο, η μαμά κοιτούσε τρυφερά τον άντρα της.

Ο φωτογραφικός φακός ήταν έξω από το μαιευτήριο για να απαθανατίσει το τρυφερό στιγμιότυπο. Ντυμένη απλά με ένα άνετο hoodie και κολάν η μαμά έλαμπε από ευτυχία.

Η Μάρα Δραμουσλή είχε εμφανιστεί τον περασμένο Νοέμβριο στην εκπομπή Familiar. Μάλιστα, σε ερώτηση του Ετεοκλή Παύλου για το πώς φαντάζεται την πρώτη ημέρα με το μωρό στο σπίτι, η ίδια είχε πει: «Ας φτάσουμε με το καλό στο μαιευτήριο, να πάνε τα πράγματα με τη σειρά τους. Το έχω πάρει με φόβο. Φοβάμαι όλα αυτά που δεν μπορείς να ελέγξεις και να προβλέψεις. Ο άντρας μου προσπαθεί να προβλέψει και να οργανώσει πράγματα, αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Όσο κι αν έχει προχωρήσει η επιστήμη, υπάρχει και η φύση. Δεν μπορείς να τα προβλέψεις όλα. Παίρνεις ένα μεγάλο ρίσκο για να δώσεις σε ζωή σε κάτι νέο».

Όταν τη ρώτησαν πώς αισθάνεται ο 15χρονος γιος της για τον ερχομό του μωρού, η μαμά απάντησε: «Όταν ήταν πιο μικρός μου ζήτησε αδερφάκι κι εγώ του πήρα σκυλάκι, τώρα μου ζήτησε δεύτερο σκυλάκι και του έκανα αδερφάκι. Ήθελα κι ένα δεύτερο παιδάκι. Ήταν ένας γάμος αρκετά σύντομος με τον πατέρα του γι’ αυτό και προχώρησα ύστερα από πολύ καιρό. Είχα δώσει ένα περιθώριο μέχρι τα 40 για δεύτερο παιδάκι για την ασφάλεια και των δυο μας. Η μητέρα μου με έκανε στα 40 με πάρα πολλές δυσκολίες, οπότε μου είχε εντυπωθεί με κάποιον τρόπο να μην το διακινδυνεύσω. Φυσικά, το λέω και το ξαναλέω με κάθε ευκαιρία, είναι δικαίωμα κάθε γυναίκας όποτε θέλει, όποτε νιώθει έτοιμη να γίνει μητέρα. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ύστερα από κάποια ηλικία χρειάζονται κάποιες παραπάνω εξετάσεις, κάποια πράγματα να προσέξεις περισσότερο».

Φωτογραφίες: ΝDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ