Η Μαντώ Γαστεράτου γιορτάζει τέσσερα χρόνια γάμου με τον Νίκο Ισηγόνη ή αλλιώς τον «τέλειο κύριο Νίκο» όπως τον αποκαλεί σε μια μακροσκελή ερωτική εξομολόγηση στον άνθρωπό της. Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια που απέκτησε πρόσφατα το δεύτερο παιδί της με τον άνθρωπό της μοιράζεται μερικά από εκείνα τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν ξεχωριστό για εκείνη, αλλά και γενικότερα. Παράλληλα, μας δείχνει την ανθοδέσμη που δέχτηκε ως δώρο για την επέτειό τους.

«Σαν σήμερα πριν τέσσερα χρόνια παντρεύτηκα τον “τέλειο κύριο Νίκο”. Ναι για εμένα συνεχίζει να είναι τέλειος. Συνεχίζει να είναι εκείνος ο άντρας που θαυμάζω, αγαπώ και σέβομαι! Εκείνος που στέκεται δίπλα μου σαν σύζυγος, σύντροφος, φίλος και πατέρας. Που με κάνει να ονειρεύομαι ότι θα γεράσουμε μαζί και θα γυρίσουμε όλο τον κόσμο παρέα, σαν εκείνα τα ζευγάρια συνταξιούχων που τα βλέπεις και ονειρεύεσαι κάποτε να είσαι έτσι κι εσύ. Ο άνθρωπος που όταν έχω πρόβλημα, μόνο με ένα βλέμμα του και με την ηρεμία της φωνής του ξέρει να με ησυχάζει. Εκείνον τον ήρωα που αντέχει όλα τα στραβά και ανάποδα μου κι ακόμα κι αυτά τα βρίσκει χαριτωμένα. Το τυπάκι εκείνο που δεν ενδιαφέρεται για τα social media και αποφεύγει τις φωτογραφίες και τα δήθεν.

Τον Mr Google που κάθε φορά τον ρωτάω ό,τι κουλό μου κατέβει στο κεφάλι και ναι έχει για όλα μια απάντηση! Την κινητή εγκυκλοπαιδεια ιστορίας, μαθηματικών και γεωγραφίας που κάθε φορά με εκπλήσσει με το εύρος των γνώσεων του. Τον τύπο εκείνο που όλοι μου οι φίλοι έχουν respect και λατρεύουν! Εκείνος που βρίσκει τέλεια τα καρβουνιασμενα φασολάκια που μου έχουν αρπάξει στην κατσαρόλα.
Ο άνθρωπος που με έκανε να υιοθετήσω τον πιο σπουδαίο ρόλο στην ζωή μου, αυτόν της μητέρας!
Αυτός που ξυπνάει αχάραγα το πρωί για τη δουλειά και γυρίζει στο σπίτι κουρασμένος το βράδυ για να μην μας λείψει τίποτα! Ο πιο τρυφερός και υπέροχος μπαμπάς. Με μια λέξη ο πιο γ@μ@τος τύπος που έχω γνωρίσει στην ζωή μου!», καταλήγει η Μαντώ Γαστεράτου.

Στη συνέχεια μάλιστα, καθώς συνηθίζει τον τελευταίο καιρό αντιπαραθέτει την πραγματικότητα έναντι του Instagram, μονάχα που αυτή τη φορά, η πραγματικότητα φαίνεται να ξεπερνά και αυτό.

«Reality. Όλα τα παραπάνω και τόσα άλλα που κρατάω για εμένα και εκείνον που δεν μπορώ να μοιραστώ», αναφέρει και δημοσιεύει μια φωτογραφία με μια χορευτική φιγούρα με τον σύζυγό της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ