Στο σπίτι μαζί με την κόρη της βρίσκεται πλέον η Μαντώ Γαστεράτου. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός που έγινε για δεύτερη φορά μαμά μοιράζεται συνέχεια νέα στιγμιότυπα με την μικρή.

Την Παρασκευή πήρε εξιτήριο από την κλινική και μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη, την νεογέννητη κόρη τους και τον γιο τους, Γιώργο, επέστρεψαν στον σπίτι τους.

Η Μαντώ Γαστεράτου έχει ήδη μοιραστεί τις πρώτες φωτογραφίες της μικρής και σήμερα θέλησε να μοιραστεί μια νέα φωτογραφία της κόρης της με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως φαίνεται η παρουσιάστρια δε χορταίνει να την χαζεύει όσο εκείνη κοιμάται, έτσι την φωτογράφησε και πόσταρε τη γλυκιά φωτογραφία.

Την περασμένη Δευτέρα η Μαντώ Γαστεράτου κράτησε στην αγκαλιά της την κόρη της. Οι πρώτες ημέρες μετά τον τοκετό δεν κυλούν εύκολα όπως εκμυστηρεύεται η Μαντώ Γαστεράτου και το δεύτερο παιδί της ήρθε στον κόσμο επίσης με καισαρική τομή.

Μέσα από τα Instagram stories περιγράφει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και τους πόνους μετά τον τοκετό. «Τίποτα δεν είναι τόσο εύκολο behind the scenes. Ειδικά αν έχεις γεννήσει με καισαρική τομή (αυτή είναι η μόνη και δική μου εμπειρία). Έχει πόνο και σωματικό και ψυχικό. Όμως όταν έχεις στα χέρια σου αυτό το πλάσμα, σφίγγεις τα δόντια και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για να είναι καλά Και επειδή πολλές είστε οι μέλλουσες μαμάδες (για την πρώτη φορά μιλάω κυρίως) και με ρωτάτε αν πονάει, πονάει. Ναι, πονάει φρικτά και η τομή και το στήθος (εγώ τουλάχιστον έτσι το ζω). Χέρια πόδια πρησμένα και εξάντληση τρομερή, ανέφερε αρχικά η Μαντώ Γαστεράτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ