Ο Μάνος Παπαγιάννης γιορτάζει σήμερα και η οικογένειά του του οργάνωσε ένα μικρό πάρτι γενεθλίων στο σπίτι. Ο γνωστός ηθοποιός έσβησε τα 44 κεράκια στην τούρτα του μαζί με τη σύζυγό του, Αγγελική Δαλιάνη και τα παιδιά τους.

Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί μια 12χρονη κόρη, τη Λυδία και έναν γιο μόλις τεσσάρων χρόνων, το μικρό Νικήτα, μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από όμορφες στιγμέ του στα social media. Και τα γενέθλια του γνωστού ηθοποιού ήταν μια από αυτές τις στιγμές. Ο Μάνος Παπαγιάννης βρέθηκε στο σπίτι μαζί με τα παιδιά και την Αγγελική και το πάρτι ξεκίνησε.

Η 3D τούρτα που του ετοίμασαν απεικόνεζε ένα γαλάζιο πουκάμισο με γραβάτα. Πάνω είχαν βάλει τον αριθμό τέσσερα και ένα κεράκι με ερωτηματικό, για να μην αποκαλυφθεί η ηλικία του.

Ο ίδιος ανέβασε φωτογραφίες στα social media από τη στιγμή που σβήνει τα κεράκια αγκαλιά με τη Λυδία και τον Νικήτα του – ο οποίος έχει γίνει μεγάλος σταρ στο Tik Tok.

«Χάπι μπέρθτντεη το μη», έγραψε με χιούμορ ο Μάνος Παπαγιάννης στην ανάρτησή του.

Ακολούθησε και η ανάρτηση της κόρης του Λυδίας:

Με τη σειρά της και η Αγγελική Δαλιάνη ευχήθηκε στον Μάνο Παπαγιάννη για τα γενέθλιά του.

Ο Μάνος Παπαγιάννης και το πάρτι γενεθλίων.

Πριν από λίγους μήνες (μέσα στο καλοκαίρι) και η Αγγελική Δαλιάνη είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε με τηγν οικογένειά της στις διακοπές τους. Η ηθοποιός έκλεισε τα 41 της χρόνια τον Ιούλιο και ο Μάνος Παπαγιάννης έγινε σήμερα 44ων χρόνων.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2003 και παντρεύτηκαν το 2009.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ