Στην σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών» ο Μάνος Καζαμίας υποδύεται τον Βλησσάρη. Τον αποθηκάριο γενικών καθηκόντων του «Παραδείσου». Ο Βλησσάρης μεγάλωσε στο Περδικάρι Άρτης κι έφυγε από κει στην ηλικία των 35 ετών για να έρθει στην Αθήνα να βρει δουλειά και να θρέψει την γυναίκα του και τα 5 παιδιά του, που έχουν μείνει πίσω στο Περδικάρι. Πήγε μέχρι την Γ’ Δημοτικού και με δυσκολία μπορεί να διαβάσει και να γράψει. Μεγάλος του καημός η οικογένειά του που του λείπει πολύ αλλά δεν έχει χρήματα να τους επισκέπτεται συχνά. Στερείται ακόμα και τα βασικά για να παρέχει τα απαραίτητα στην γυναίκα και τα παιδιά του.

Από την πρώτη στιγμή ο χαρακτήρας του Βλησσάρη ξεχώρισε στη σειρά του Alpha και οι Twitterάδες βάφτισαν τον Μάνο Καζαμία… «Ζήκο» από τον ρόλο που είχε ενσαρκώσει ο Κώστας Χατζηχρήστος στην ταινία «Της κακομοίρας».

Αυτή ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που συναντούμε τον Μάνο Καζαμία τηλεοπτικά. Το 2020 ήταν στο καστ της σειράς «Παρουσιάστε» ενσαρκώνοντας τον ρόλο του «Φίλη», ενώ είχε εμφανιστεί και στις «Άγριες Μέλισσες».

Έχει έναν μοναδικό τρόπο να κινείται μπροστά στον τηλεοπτικό φακό, αλλά και στη θεατρική σκηνή. Ο Μάνος Καζαμίας είναι μέλος της ομάδας Cartel του Βασίλη Μπισμπίκη. Τα τελευταία χρόνια τον είδαμε να ξεχωρίζει ως «Μάνος» στην παραστάσεις «Άνθρωποι και Ποντίκια», αλλά και ως «Μαρίνα» στα «Κόκκινα Φανάρια». Για τον τελευταίο ρόλο ήταν υποψήφιος και στα θεατρικά βραβεία κοινού All4fun στην κατηγορία «Καλύτερη ανδρική ερμηνεία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ