Από τους πιο ένθερμους fans της Eurovision είναι ο Γιάννης Πουλόπουλος. Τη Δευτέρα, ο δημοσιογράφος μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε για τον μεγάλο τελικό της Eurovision. Ο ίδιος σχολίασε όσα είδαμε κι ακούσαμε το Σάββατο.

Λίγο πριν από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στη σκηνή εμφανίστηκαν οι Maneskin με τον frontman του γκρουπ, Νταμιάνο Ντέιβιντ. Το μουσικό συγκρότημα είναι πλέον από τα πιο διάσημα στον πλανήτη μετά την περσινή τους mega επιτυχία.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην παρουσία των Makeskin αλλά και στο γεγονός πως δεν ερμήνευσαν το περσινό νικητήριο τραγούδι της Eurovision του 2021.

Μάλιστα, όπως σημείωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν η πρώτη φορά στα χρονικά του θεσμού του ευρωπαϊκού διαγωνισμού που δεν ακούστηκε το τραγούδι που νίκησε την προηγούμενη χρονιά.

Σε αυτά τα σχόλια απάντησε ο Γιάννης Πουλόπουλος. Όπως τόνισε μάλιστα, οι Maneskin έθεσαν όρο για να εμφανιστούν στο τελικό της Eurovision να ερμηνεύσουν το νέο τους κομμάτι και να μην θυμίσουν στους 200 εκατομμύρια τηλεθεατές του σόου το Zitti e buoni.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ