Ελένη Μενεγάκη, Τζένη Μπαλατσινου, Τζένη Μπότση και τώρα η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι κάποιες από τις κυρίες που μετά τα 45 τους χρόνια έζησαν το όνειρο της μητρότητας για πρώτη η για περισσότερες φορές. Η λαχτάρα να κρατήσουν στην αγκαλιά τους ένα μωρό και να χαρίσουν την πιο δυνατή αγάπη σε ένα πλασματάκι μόνο συγκίνηση και ευγνωμοσύνη για το δώρο της ζωής προκαλεί.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη λίγο μετά τα 46 της χρόνια θα φέρει στον φέρει στον κόσμο δίδυμα. Με τον εκλεκτό της καρδιάς της Μίνωα Μάτσα παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα στις 3 Μαΐου στις Σπέτσες. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν βλέπει την στιγμή που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα μωρά που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Ήταν η πρώτη μέρα του 2021 που διάλεξε να κάνει ποδαρικό στην οικογένεια της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια, ο μπέμπης τους. Ένα μωρό που ολοκλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού που παντρεύτηκε πριν δυο χρόνια.

Η Τζένη ήθελε πολύ να χαρίσει αυτό το δώρο στον άντρα της ζωής της, ένα μωρό καρπό του έρωτα τους. Η ίδια αψήφησε τις όποιες φοβίες και κινδύνους και πάλεψε για να ζήσει για τέταρτη φορά το όνειρο της μητρότητας.

Η Ελένη Μενεγάκη στα 45 της χρόνια έγινε μαμά για τέταρτη φορά. Η μικρή Μαρίνα Παντζοπούλου ήρθε στην ζωή στις 29 Μαρτίου το 2015 κάτω από άκρα μυστικότητα, με την Ελένη να μην έχει μιλήσει μέχρι τότε δημόσια για αυτή την νέα σελίδα της ζωής της. Σε μια από τις σπάνιες φορές που εξομολογήθηκε στο κοινό πως ένιωθε τότε είπε στην εκπομπή της έχοντας καλεσμένη την Αθηναΐς Νέγκα. “Εμένα οι λόγοι που δεν μιλούσα για την εγκυμοσύνη, ήταν πολλοί συγκεκριμένοι και αφού γέννησα τούς είπα. Εγώ φοβόμουν, ανησυχούσα, δεν πίστευα κάθε μέρα ότι θα συνεχίζω…Και δεν ήθελα μετά να μοιραστώ, τη στεναχώρια μου, γιατί μετά δεν περνάει με τίποτα”. είχε αποκαλύψει τότε. Ο Μάκης Παντζόπουλος ήταν πάντα στο πλευρό της άγρυπνος φρουρός διώχνοντας όποια σκιά σκέπαζε την ευτυχία της.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος στη βάφτιση της μικρής Μαρίνας στην Ιερά Μονή Πανάχραντου στην Άνδρο ανήμερα της ονομαστικής της εορτής.

Στα 47 της χρόνια η Τζένη Μπότση κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της την κόρη της. Ένα όμορφο κοριτσάκι που μαζί με τον σύντροφο της Αλέξανδρο Μίχαλα ολοκλήρωσε την ευτυχία τους και σκόρπισε αγάπη και χαρά στο σπιτικό τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ