Ο Νίκος Απέργης και η Μαλού Κυριακοπούλου επιστρέφουν στο Cabaret, στον χώρο που τον περσινό χειμώνα είχαν κάνει τη διαφορά στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα τους με τους celebrities να δίνουν «το παρών».

Η τραγουδίστρια έκλεψε τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της, Μάλιστα μαγνήτισε τα φλας με μια ολόσωμη φόρμα που τόνιζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Το ρούχο με τα cut outs και τα animal prints τής ταίριαζε πολύ.

Παρών στη βραδιά ήταν και ο γοητευτικός σύντροφός της Μαλού Κυριακοπούλου, Χουάν Ρονττρίγκεζ. Το ζευγάρι είναι χρόνια μαζί ενώ έχουν έναν γιο τον Κωνσταντίνο Ρικάρντο. Η βάφτιση του μωρού είχε γίνει τον Οκτώβριο του 2018 στην Καλαμάτα, τόπο καταγωγής της Μαλού.

Το ειδύλλιο ανάμεσα στη Μαλού Κυριακοπούλου και τον Κουβανό σύντροφό της έγινε γνωστό το καλοκαίρι του 2016, όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους να απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην παραλία. Οι δυο τους γνωρίζονταν από το 2014 σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον τους.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Απέργης – Μαλού: Ξανά μαζί στη σκηνή για δεύτερη σεζόν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ