Καλεσμένος στο Chart Show του Σαββάτου ήταν ο Μάκης Δελαπόρτας. Η εκπομπή με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή ήταν αφιερωμένη στα 30 πιο επιτυχημένα τραγούδια από τον Ελληνικό κινηματογράφο από το 1950 έως το 1980.

Μαζί με τη Δέσποινα Βανδή, όπως κάθε φορά, ο Music Expert Γιώργος Αρσενάκος και ο Chart Expert Πέτρος Δραγουμάνος αποκάλυψαν τις άγνωστες ιστορίες πίσω από τους στίχους, και μοιράστηκαν παρασκήνιο για τα τραγούδια που έχουν την αύρα της μεγάλης οθόνης.

Η βραδιά ήταν γεμάτη νοσταλγία με τη Δέσποινα Βανδή να υποδέχεται ανάμεσα σε άλλους και τον Γιώργο Κατσαρό.

Σε αυτό το πάρτι, στη μουσική σκηνή του Chart Show είδαμε τους Μάκη Δελαπόρτα, Μαρία Ιωαννίδου, Νίνα Λοτσάρη Αντώνη Λουδάρο, Άρτεμις Ματαφιά, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Τερέζα, Κώστα Τριανταφυλλίδη.

Μάλιστα όταν ήρθε η ώρα να ακούσουμε το Νο2 στη κατάταξη, το θρυλικό πλέον τραγούδι «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου» από την ταινία «Ορατότης μηδέν» ο Μάκης Δελαπόρτας έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη. Τόνισε πως παρά τη μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού και της ταινίας, πίσω κρύβεται μια πονεμένη ιστορία που αφορά τον χαμένο αδερφό του Κούρκουλου στη Βενεζουέλα. Ο ηθοποιός ήταν πολύ φορτισμένος. είχε χάσει τον αδερφό του σε ναυάγιο, ήταν ένα αγκάθι στη ζωή του. Το σενάριο του Νίκου Φώσκολου ήταν γραμμένο με βάση τη ζωή του Νίκου Κούρκουλου. Ο ίδιος ήταν συγκλονισμένος από τη σκηνή που καίει τα πράγματα και χορεύει υπό τους ήχους της φωνής του Στράτου Διονυσίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ