Βραδιά με φίλους χθες στο θέατρο Ριάλτο – Δημήτρης Αλεξανδράκης και στην παράσταση Hair. Η Μαίρη Συνατσάκη υποδέχθηκε τις διάσημες φίλες της στην παράσταση που πρωταγωνιστεί με τον Ίαν Στρατή. Η γνωστή παρουσιάστρια που δοκιμάζει και πάλι τις δυνάμεις της στο θέατρο είναι ενθουσιασμένη και αυτό φαίνεται.

To πολυβραβευμένο μιούζικαλ Hair, κοιτά στον καθρέφτη του την πιο tribal rock version του και επέστρεψε στην Αθηναϊκή θεατρική σκηνή. Μετά από έναν σχεδόν χρόνο αναμονής, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας, το μιούζικαλ επέστρεψε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Δημήτρη Μαλισσόβα.

Στην παράσταση που έδωσε η Μαίρη Συνατσάκη, το «παρών» έδωσαν διάσημες Ελληνίδες. Ανάμεσά τους ήταν η Αθηνά Οικονομάκου, η Ράνια Θρασκιά, αλλά και η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Η Αθηνά Οικονομάκου που συνεργάζεται με τη Μαίρη Συνατσάκη στη σειρά ρούχων που κυκλοφορούν, επέλεξε σύνολο σε μπλε -λευκούς τόνους. Το outfit της συμπλήρωσαν ένα ζευγάρι φούξια γόβες και ίδιου χρώματος τσαντάκι.

Ακόμη, το Hair παρακολούθησαν η καλή φίλη της Μαίρης Συνατσάκη, Ράνια Θρασκιά, αλλά και η Βάλια Χατζηθεοδώρου με τον σύντοφό της. Πέτρο Πυλαρινό.

Η υπόθεση του Hair

Το Hair μας συστήνει τη «φυλή», μια ομάδα πολιτικά ενεργών χίπις της «Εποχής του Υδροχόου» που ζουν μια μποέμικη ζωή στη Νέα Υόρκη και αγωνίζονται ενάντια στη στρατολόγηση στον πόλεμο του Βιετνάμ. Ο Κλοντ, ο καλός φίλος του Berger, η συγκάτοικός τους Σίλα και οι φίλοι τους αγωνίζονται να εξισορροπήσουν τις νέες τους ζωές, τους έρωτές τους και τη σεξουαλική επανάσταση με την εξέγερσή τους ενάντια στον πόλεμο, την συντηρητική κοινωνία και τους γονείς τους. Τελικά, ο Κλοντ πρέπει να αποφασίσει αν θα αντισταθεί όπως έκαναν οι φίλοι του ή να υποκύψει στις πιέσεις των γονιών του (και της συντηρητικής Αμερικής) να υπηρετήσει στο Βιετνάμ, να συμβιβαστεί εγκαταλείποντας τις φιλειρηνικές του ιδέες και να διακινδυνεύσει τη ζωή του.

Φωτογραφίες: NDP.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ