Καλεσμένη στο «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (20/4) η Μαίρη Συνατσάκη.

Η επιχειρηματίας και influencer έχει μία ιδιαίτερα ενεργή παρουσία στα social media, ενώ πολύ συχνά εκφράζει την άποψή της για διάφορα ζητήματα που έχουν κοινωνικό υπόβαθρο και προσανατολισμό.

Μετανιώνει που έχει αυτή τη στάση;

«Κάθε φορά που ανεβάζω στα social media κάτι που έχει πιο κοινωνικό περιεχόμενο περνάω μέσα μου τον ίδιο εσωτερικό κύκλο. Δηλαδή ανεβάζω κάτι που πάντα παρεξηγείται, την τρίτη μέρα αναρωτιέμαι γιατί το κάνω αυτό και δεν κάνω μόνο giveaway. Μετά λέω ξέρω γιατί το κάνω, δεν πειράζει και δεν με νοιάζει».

«Οι άντρες πλήττονται εξίσου από την πατριαρχία»

Η Μαίρη Συνατσάκη αναφέρθηκε επίσης σε όσα ακούστηκαν σε βάρος της με αφορμή ένα βίντεο που είχε να κάνει με την πατριαρχία.

«Κρίθηκα για το βίντεο που ανέβασα για την πατριαρχία γιατί κατάλαβαν ότι εγώ είπα να μην υπάρχουν φύλα, ότι δεν θέλω να υπάρχουν άντρες και γυναίκες, και θέλω να είμαστε ουδέτερα. Με ενοχλεί γιατί παίρνουν τον προβολέα από αυτό που ουσιαστικά λέω. Αυτό που θέλω να πω είναι μπορούμε κάποια στιγμή να γίνουμε ισότιμοι;

Δεν μισώ κανέναν, δεν μισώ το αντρικό φύλο. Θέλω να είναι ισότιμο. Οι άντρες πλήττονται εξίσου από την πατριαρχία. Η πατριαρχία τους απαγορεύει να αποτύχουν σε κάτι, να είναι ευαίσθητοι, να μιλήσουν για θέματα ψυχικής υγείας.

Με παρουσιάζουν σαν μια παράλογη κυρία που θέλει να ευνουχίσει τους άντρες, να μην υπάρχουν φύλα, να είναι όλα ουδέτερα και να με βρίζουν χυδαία είναι μια παραπλάνηση που καταλαβαίνω ότι βολεύει. Αλλά εγώ δεν λέω αυτό. Εγώ θα συνεχίσω να λέω αυτό που λέω απλά μάλλον… Πραγματικά λέω ότι ίσως δεν έχω πει τις σωστές λέξεις».

«Από τον πρώτο μήνα μάθαινα νοηματική στην κόρη μου»

Τι είπε η Μαίρη Συνατσάκη για τη μητρότητα, την κόρη της Ολίβια, και τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή;

«Η πρώτη της λέξη ήταν γάτα, ούτε μαμά ούτε μπαμπά. Από τον πρώτο μήνα της μάθαινα νοηματική. Είναι χρήσιμο γιατί τα παιδιά έχουν το κλάμα κι εκείνη δεν έχει αυτή την εσωτερική αναστάτωση να επικοινωνήσει αυτά που θέλει» είπε για την κόρη της.

«Τη λατρεύω, πονάω σχεδόν από αυτή την αγάπη. Ο Ίαν σαν μπαμπάς είναι πάρα πολύ καλός, πάρα πολύ παρών», παραδέχθηκε.

Ο ερχομός της Ολίβιας επηρέασε τη σχέση της με τον Ίαν σαν ζευγάρι;

«Αντιμετωπίσαμε την πρόκληση του να μην χάσουμε εμάς. Μπήκα με λίγη περισσότερη έπαρση στο κομμάτι, επειδή η επικοινωνία μας πριν από το παιδί ήταν άριστη. Δυσκολεύεσαι, είναι δεδομένο ότι θα συμβεί. Επειδή είχαμε καλή βάση, μιλάμε με έναν διαφορετικό τρόπο τώρα, βαθύναμε κι εμείς λίγο περισσότερο σε αυτά που λέμε, παραδεχτήκαμε περισσότερα πράγματα και το νικάμε».

Διαβάστε επίσης:

Μαίρη Συνατσάκη: Τι απαντά για το βίντεο που έκανε τους followers της να πιστέψουν ότι είναι έγκυος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ