Η Μαίρη Συνατσάκη έγινε για πρώτη φορά μαμά στις 5 Δεκεμβρίου. Η επιχειρηματίας και influencer και ο αγαπημένος της, Ίαν Στρατής κρατούν πλέον στην αγκαλιά τους την κόρη τους και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε.

Το μεσημέρι της Τετάρτης η Μαίρη Συνατσάκη αποφάσισε να επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και έτσι βρέθηκε στα γραφεία της επιχείρησής της. Ωστόσο, δεν πήγε μόνη της αλλά μαζί με την κόρη της.

Μάλιστα δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο όπου κρατά ψηλά την κόρη της, αναφέροντας ότι είναι η νέα διευθύντρια της επιχείρησής της. «Η καινούργια μας διευθύντρια» έγραψε στα Instagram Stories της.

Η Μαίρη Συνατσάκη καθ’όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της δημοσίευε συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της ενώ δεν δίστασε την περίοδο της λοχείας να αναφερθεί στην ψυχική υγεία μιας γυναίκας που μόλις έχει γεννήσει αλλά και να μοιραστεί τιπς σχετικά με το παιδί.

Πριν από περίπου μια εβδομάδα μίλησε για τη λειτουργία που έχει το πιστολάκι στην καθημερινότητά της. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές μαμάδες χρησιμοποιούν ανάλογους ήχους για να ηρεμήσουν τα νεογέννητα μωρά τους.

Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία με το πιστολάκι στα stories του Instagram και έγραψε: «Τι να κάνεις όταν κλαίει το πιτσίνι και δεν πιάνει τίποτα. Η καινούρια μου θρησκεία είναι το πιστολάκι. Όταν ο απορροφητήρας δεν τα καταφέρνει. Όταν η σκούπα δεν αρκεί. Το πιστολάκι θα σώσει την κατάσταση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ