Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς τον Δεκέμβριο του 2022 υποδέχτηκαν στον κόσμο την κόρη τους.

Το ζευγάρι πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του παιδιού τους, στις 9 Μαρτίου στο Mall, όπου βρέθηκαν για την αποκλειστική προβολή της νέας σειράς του ΑΝΤ1+ «Στα 4».

Οι δυο τους πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό αλλά και μαζί με την πρωταγωνίστρια της σειράς Γεωργία Καλτσή.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Μαίρη Συνατσάκη είπε: «Με τον Ίαν (σ.σ. Στρατή) βγήκαμε μια ακόμη φορά μόλις το μωρό ήταν 10 ημερών για την πρεμιέρα της ταινίας του. Τώρα βγήκαμε δεύτερη φορά, κάνει baby sitting η αδελφή μου. Είναι εδώ τριγύρω. Nα συμβεί οτιδήποτε, εκσφενδονίζομαι, ταΐζω και συνεχίζω. Θηλάζω ακόμα. Δεν έχει πάρει το μπιμπερό, οπότε είμαστε συνέχεια μαζί».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Όσο για τις ισορροπίες που έχουν αλλάξει στη σχέση της με τον Ίαν Στρατή μετά τον ερχομό του παιδιού; Η ίδια είπε: «Κάθε μέρα είναι κάτι εντελώς καινούριο για εμάς. Διαφορετικό. Μεγαλώνει πολύ γρήγορα. Την είχα την ανησυχία με την αλλαγή στο ζευγάρι οπότε κάναμε κουβέντα από πριν. Λίγο το δουλέψαμε από πριν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ