Για τις συμβουλές που δέχεται από τις μαμάδες που την ακολουθούν στα Social Media μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη δημοσιεύοντας ένα σχετικό βίντεο στα stories του Instagram.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η γνωστή influencer και επιχειρηματίας έχει εξομολογηθεί δημόσια πως της δημιουργείται ένα άγχος από τα μηνύματα που δέχεται για την κόρη της ενώ σήμερα παρακάλεσε τους followers της να τη συμβουλέψουν μόνο αν δούνε πως θέτει σε κίνδυνο την κόρη της.

«Έτσι όπως μου στέλνετε πράγματα στα DM θα με κάνετε να μην ξανανοίξω σχόλιο για σχόλιο. Θα πάθω καρδιά, έξτρα άγχος για τα πάντα στη ζωή. Γιατί μου το κάνετε αυτό; Σας παρακαλώ πολύ. Εκτός κι αν σας δείχνω κάτι το οποίο είναι ικανό να σκοτώσει το παιδί μου. Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να είναι αυτό.

Μην μου στέλνετε ο καθένας τη συμβουλή του, θα μουρλαθώ. Ωστόσο, ευτυχώς κάνω αρκετά χρόνια ψυχοθεραπεία. Θα ξεκινήσω τώρα και μια δεύτερη φορά νομίζω στη φάση της μητρότητας», ακούγεται να λέει στο βίντεο που δημοσίευσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαίρη Συνατσάκη έφερε στον κόσμο πριν από περίπου ενάμιση μήνα την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ